Ledig tjänst

Vi söker säljare till ett vinnande lag

Som arbetsgivare erbjuder Kontract dig tillgång till mängder av komplexa och stimulerande referensprojekt och kunder på både global, nordisk och nationell nivå. Vi är ett gäng nytänkande konsulter som tillsammans löser våra kunders mest komplexa utmaningar.

Vi lever efter våra värdeord expertis, stabilitet, integritet och samarbete vilket bl.a innebär att vi ligger steget före och tänker i nya banor – vi är öppna och innovativa. Vi sätter oss in i kundens situation och perspektiv och har en tydlig affärsstil som bygger på pålitlighet och anpassat uppträdande.

Om rollen

Vi letar nu efter en relationsskapande säljare med god branschvana. Som säljare på Kontract kommer du ha som huvudfokus att skapa nya affärer genom att etablera nya kundkontakter och kundrelationer. I rollen ingår att boka och genomföra kundmöten med syfte att identifiera affärsmöjligheter och positionera Kontracts erbjudande för att driva affärsrelationen framåt.
Vår målgrupp är större företag och organisationer och du kommer att arbeta över hela Sverige men med fokus på Svealand.
Du kommer även förvalta befintliga kunder och arbeta för att bredda försäljningen hos dem. Du ingår i ett säljteam, arbetar nära våra affärsområdesansvariga samt våra konsulter och rapporterar till vår försäljningschef.

Du har din bas på vårt kontor i centrala Örebro, men behöver nödvändigtvis inte bo där.

 

Vår kandidat

Vi söker en person som är:

  • Trygg i sin säljkompetens och som drivs av att utvecklas i ett expansivt företag. Det här är en möjlighet för dig med hög aktivitetsnivå och stort mod.
  • Vi tror att lämplig bakgrund för utmaningen är minst fem års erfarenhet av komplex försäljning från tjänstesektorn.
  • Vidare är det till din fördel om du har en förståelse eller ett intresse för teknik och IT.
  • Lämplig akademisk utbildning är meriterande.

Som person är du analytisk och har en god förmåga att både vinna nya kunder som att utveckla affärerna med befintliga. Du är självgående i hela säljprocessen och har en stark vilja och förmåga att möta kunder, skapa förtroende, förstå kundernas behov samt omvandla dessa till intressanta erbjudanden och göra affärer.

Letar du efter världens bästa arbetsplats och kollegor – då har du hittat rätt. Tro oss, det är här du vill jobba!

Christer Bergmark
Försäljningschef
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.