Ledig tjänst

Konsulter inom IT-upphandling och Sourcing

Kontract befinner sig i en expansionsfas och söker just nu efter nya medarbetare inom området Sourcing.

Vi söker efter nya kollegor som har god erfarenhet av upphandling/inköp, drivs av att göra goda affärer och som vill vara med och utveckla våra kunder framåt. Vi söker även någon som vill vara med och påverka verksamheters framtida tillväxt genom hela processen från analys till implementation.  Kontract är ett företag som satsar på utveckling och våra medarbetare. Därför är det viktigt att våra framtida kollegor vill vara med på vår resa, där vi tillsammans skapar värde, kunskap och tillväxt.

Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

Om rollerna hos oss

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen.

Just nu behöver vi förstärkning inom vårt affärsområde Sourcing , ett team bestående av erfarna konsulter med kompetens inom bland annat upphandling, outsourcingprojekt, avtalshantering och LOU.

Vi söker personer med kompetens inom områden såsom:

 • Upphandling/Inköp
 • Projektledning
 • Kravhantering/ Kravformulering
 • Avtalshantering/styrning
 • Övergripande kunskap om styrningsprocesser inom bl a leverantörsstyrning och beställarorganisation
 • Erfarenhet av sourcingstrategier och sourcinganalyser
 • Transitions- och transformationsprojekt i outsourcade leveranser (meriterande)
 • God erfarenhet av LOU – Lagen om offentlig upphandling (meriterande)

Du kanske inte är heltäckande inom alla områden men du behöver ha åtminstone fyra års erfarenhet inom minst ett par av dem.

Som medarbetare på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa värde samt drivs av att rådgiva och leda kunden framåt.

Som person ser vi att du:

 • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig information och omvandla den till kreativa lösningar.
 • Har goda ledaregenskaper och tycker om att leda projekt och kunden framåt i förändringsuppdrag.
 • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder.

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!

Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

 

Ulrika Sjöblom
Affärsområdeschef
Sourcing och Projekt och Förvaltning
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.