Ledig tjänst

Upphandlare / inköpare inom IT med juridisk bakgrund    

Kontract befinner sig i en expansionsfas och söker just nu efter nya medarbetare inom området Sourcing och Upphandling.

Vi söker efter nya kollegor som har god erfarenhet av upphandling/inköp, drivs av att göra goda affärer och som vill vara med och utveckla våra kunder framåt. Vi söker även någon som vill vara med och påverka verksamheters framtida tillväxt genom hela processen från analys till implementation.  Kontract är ett företag som satsar på utveckling och våra medarbetare. Därför är det viktigt att våra framtida kollegor vill vara med på vår resa, där vi tillsammans skapar värde, kunskap och tillväxt.

Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

Om rollen hos oss

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen.

Just nu behöver vi förstärkning inom vårt affärsområde Sourcing och Upphandling, ett team bestående av erfarna konsulter med kompetens inom bland annat upphandling, outsourcingprojekt, avtalshantering och LOU.

Vi söker personer med kompetens inom områden såsom:

  • Upphandling/Inköp.
  • Kravhantering/ kravformulering/ avtalshantering.
  • Övergripande kunskap om styrningsprocesser inom bl a leverantörsstyrning och beställarorganisation.
  • God erfarenhet av LOU – Lagen om offentlig upphandling (meriterande).
  • Erfarenhet av sourcinganalyser samt transitions- och transformationsprojekt.
  • Erfarenhet av outsourcingleveranser och sourcingstrategier.

Du kanske inte är heltäckande inom alla områden men du behöver ha åtminstone fyra års erfarenhet inom minst ett par av dem. Särskilt meriterande är det om du har erfarenhet av upphandling/inköp, avtalshantering inom IT samt en juridisk utbildning.

Som medarbetare på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa värde samt drivs av att rådgiva och leda kunden framåt.

Som person ser vi att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
  • Har en akademisk examen inom IT, ekonomi eller juridik (meriterande).
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder.

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du tycker om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av kunskapen du besitter. Vi ser även att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska.

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!

Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

 

Ulrika Sjöblom
Affärsområdeschef
Sourcing
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.