Ledig tjänst

Viktig roll för vår fortsatta tillväxt.

Vi är en organisation under ständig utveckling med hög tillväxttakt.  I dagsläget ligger rekryteringsansvaret hos våra Affärsområdeschefer samt externa leverantörer. För att klara den fortsatta expansionen satsar vi nu på att anställa en egen rekryterare. En möjlighet för dig som vill bidra till tillväxt genom pricksäkra rekryteringar!

Om rollen

Som rekryterare kommer du att ansvara för att attrahera och rekrytera enligt framtagen tillväxtplan. Det är en självständig roll men innebär också ett nära samarbete med Affärsområdeschefer och VD där du successivt tar över ansvaret för hela rekryteringsprocessen. På sikt kommer tjänsten att utvecklas med ytterligare ansvarsområden i takt med att vi växer.

Med ansvaret för att utveckla och leverera enligt en effektiv och kvalitetssäker rekryteringsprocess ingår bl. a att:

  • Arbeta fram tydliga rollbeskrivningar och kravprofiler
  • Formulera attraktiva budskap
  • Kandidatförsörjning (annonsering, nätverk och proaktiv bearbetning av kandidatmarknaden)
  • Intervjuer och referenstagning
  • Employer Branding

I ansvaret ingår även att utveckla processer och system för effektiv och säker kandidathantering.

Vi finns i fräscha lokaler centralt i Örebro. Som Rekryterare rapporterar du till VD.

Vår kandidat

Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning och minst två års erfarenhet från att självständigt arbeta med rekrytering. Kanske är du idag rekryterare eller konsultchef på ett bemannings-/rekryteringsföretag och känner dig mogen för att vara med på vår resa.

Att du har en förståelse för konsultverksamhet, är van att arbeta med kompetensbaserad metodik och har en god administrativ förmåga är viktigt. Har du erfarenhet av rekrytering av IT-profiler och är certifierad i något testverktyg är det förstås en fördel. Svenska och engelska i tal och skrift samt körkort är krav.

För att trivas hos oss tror vi att du ser din personliga utveckling som en viktig del av din anställning. Vi tror även att du är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du är trygg i din grundkompetens, tar initiativ och driver frågor.

Du motiveras av att ta ett stort ansvar för att bygga, leverera och utveckla.

Ansökan

Vi samarbetar med Consensus. Frågor besvaras av Lena Ahlin, tfn. 070-374 34 94 eller e-post lena.ahlin@consensus.nu. Vi ser fram emot din ansökan som du registrerar på www.consensus.nu senast den 7 januari (mellan den 22/12 och 6/1 besvaras frågor endast via e-post).

Välkommen!

Kristian Franzén
VD/CEO
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.