Ledig tjänst

Processutvecklare med förändringsdriv

Med IT som verktyg hjälper vi organisationer att effektivisera verksamheten och öka konkurrenskraften i en digital omvärld – från analys till genomförande.
Brinner du för att hitta lösningar som är baserade på både affärsstrategi och IT-verklighet och som gör verklig nytta för kunder och verksamheter? Just nu söker vi på Kontract dig som är duktig på processutveckling, har gedigen IT förståelse och som längtar efter att få hjälpa kunder med strategisk verksamhetsutveckling och digitalt förändringsarbete.

Låter detta som något för dig? Läs vidare!

Din roll som processutvecklare inom IT

Som processutvecklare är en av dina främsta arbetsuppgifter att effektivt kunna sätta dig in i och analysera kundernas arbetssätt och behov, för att sedan med hjälp av IT omsätta dessa insikter till verklig affärsnytta som fungerar för kunden. Det kan innebära att exempelvis utifrån organisationens övergripande digitala strategier och planer genomföra process- och organisationsutveckling med hjälp av IT – ofta i kombination med effektiv förändringsledning.

Exempel på uppgifter i rollen kan vara: 

 • Kartlägga och optimera verksamheters processer
 • Införa nya och smartare processer med IT som redskap
 • Ta fram och leverera kompetenskartläggningar
 • Driva förändringsarbeten utifrån helhetsperspektivet människor, processer och IT

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

 

Du är en resultatinriktad och insiktsdriven problemlösare med naturligt verksamhetsfokus. Du lyckas skapa goda relationer och mätbara resultat hos kunden. Du är van att agera trovärdig rådgivare och förändringsledare hela vägen upp till ledningsnivå och är bekväm med att våga utmana både strategiskt och taktiskt när så krävs.

Som medarbetare på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder. Ibland arbetar du själv i ett uppdrag, men ofta samarbetar du med andra kollegor. Därför är det viktigt att du är bekväm med utåtriktat lagarbete och är bra på att snabbt ställa om till nya utmaningar.

För att lyckas i rollen som processutvecklare ser vi att du: 

 • Har minst 10 års arbetslivserfarenhet inom verksamhetsutveckling, verksamhetsarkitektur eller processutveckling.
 • Har minst 5 års IT-konsulterfarenhet.
 • Är erfaren och skicklig i att tillämpa metoder inom processutveckling
 • Behärskar att driva och lyckas med förankrings- och förändringsledning i medelstora och större organisationer.
 • Är erfaren och certifierad projektledare.
 • Har relevant akademisk examen

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!

Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Carina Åstrand
Affärsområdeschef Verksamhet och Process

  Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
  Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.