NYHET

Rutinerad bolagsbyggare förstärker Kontracts styrelse

Vi förstärker vår styrelse med den mycket rutinerade affärsutvecklaren och företagsledaren Hendrik Trepp. Hendrik Trepp har själv startat och som VD och styrelseordförande lotsat Capacent hela vägen till börsnotering.

Sedan sex år tillbaka jobbar vi aktivt med styrelsearbetet, och det har gett resultat med en mer än sexdubblad omsättning. Nu förstärks styrelsen med ytterligare en välmeriterad ledamot genom Hendrik Trepp, som bland annat startat och drivit upp management-konsultföretaget Capacent – i dag en av de ledande aktörerna i Norden.

– Genom Hendrik får vi in gedigen kunskap och erfarenhet från att driva konsultbolag i tillväxt. Jag är väldigt glad och stolt att Kontract lockar så kompetenta människor, säger Kristian Franzén VD.

För fortsatt tillväxt i Kontract
Efter nästan 15 år som aktiv i Capacent är Henrik Trepp sedan förra året aktiv ägare för att bidra med sina erfarenheter i andra uppdrag och styrelser.

Hendrik Trepp tillträder omgående posten som styrelseledamot i Kontract. Hans och styrelsens fokus är att utveckla bolaget ytterligare och fortsätta de senaste årens tillväxt.

Publicerat den 3 mars 2016
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.