NYHET

Ny kraft till hösten - Välkomna!

Lagom till hösten nalkas passar vi på att hälsa en ny uppsättning engagerade och erfarna medarbetare ombord till Kontract.

Närmast in är Ulrika Sjöblom som på Kontract dels tar ett ansvar som senior projektledare samt bidrar med erfarenhet och specialistkunskaper inom upphandlings- och outsourcingaffärer. Ulrika kommer närmast från en position som sales director hos Tieto och har gedigna kunskaper om alla aspekter av outsourcingaffärer på nationell nivå likväl som projekt- och portföljstyrning.

Vi hälsar även Joakim Henriksson välkommen in på positionen som kundansvarig och säljare på Kontract. Joakim har mångårig erfarenhet från både leverans, projektledning och försäljning inom IT-branschen och kom närmast från en roll som affärs- och kontorsansvarig på CGI i Örebro.

I rollen som senior projektledare och konsult hälsar också Mats Granbom välkommen. Mats anländer från rollen som platschef för Invid i Örebro. Mats erfarenhet bygger på en djup och bred kunskap om framförallt IT-infrastruktur, drift och outsourcing.

Trion anländer ombord redan under augusti och vi, och våra kunder, ser fram emot en spännande och utvecklande höst tillsammans.

Publicerat den 14 augusti 2014
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.