NYHET

Kontract blir Tillväxtverkets ramavtalsleverantör för konsulttjänster inom IT från och med januari. Det står klart efter tilldelningsbeslut i myndighetens upphandling.

Tillväxtverket har upphandlat konsulttjänster inom IT, och en av vinnarna är Örebrobolaget Kontract. Ramavtalet omfattar olika kompetenser inom sex olika kompetensområden. Kontract hade fokuserat sitt anbud på kompetensområdet infrastruktur.

Det är alltid kul att få erkännanden i form av ramavtal efter upphandling. Det är många duktiga företag som ställer upp så konkurrensen är alltid hård i offentliga upphandlingar. Samtidigt jobbar vi med väldigt många offentliga aktörer och vet vilket värde vi kan bidra med till dem, säger Christer Bergmark, försäljningschef på Kontract.

Vann i konkurrens med 17 bolag

I kompetensområdet infrastruktur hade totalt 17 olika bolag lämnat in anbud, men det var Kontract som, tillsammans med fyra andra bolag, fick tilldelning av ramavtal. Kontracts nya avtal löper över två år med möjlighet till förlängning upp till maximalt fyra år.

Publicerat den 2 februari 2017
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.