NYHET

Kontract vinner ramavtalsupphandling med Region Östergötland

Efter tilldelningsbeslut i Region Östergötlands upphandling av konsulttjänster inom IT står det klart att vi blir en av Region Östergötlands ramavtalsleverantörer från och med januari. Vårt anbud omfattade 14 olika kompetenser som efterfrågades av Region Östergötland. Vi har fokuserat lite extra på offentliga upphandlingar den senaste tiden, och det är kul att det ger resultat. Förutom konkurrenskraftigt pris avgörs offentliga upphandlingar framför allt av kompetensnivån hos våra medarbetare och av de referenser vi får från nöjda kunder. Den här typen av affärer är alltså ännu mer ett resultat av fantastiska medarbetare som gör fantastiska resultat för våra kunder.

Ramavtalsleverantör inom åtta kompetensområden

Region Östergötlands ramavtal omfattar olika kompetenser inom åtta olika kompetensområden. Kontract hade fokuserat sitt anbud på två av dem, med roller som förvaltningsledare, IT-controller, projektledare och teknisk projektledare, men blir ramavtalsleverantör inom samtliga kompetensområden.

Både för företag och offentliga verksamheter ökar IT-intensiteten för varje år som går. I det höga tempot är det viktigt att alltid ligga i framkant, och det gäller inte minst för offentliga verksamheter med alla särskilda krav som ställs på dem.

 

Publicerat den 22 november 2016
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.