NYHET

Kontract vinner ramavtal med Vafabmiljö

Vafabmiljös senaste upphandling av IT-konsulter har Kontract tilldelats avtal inom fyra avtalsområden. Avtalet är ett av flera avtal med offentlig sektor efter offentliga upphandlingar som Kontract vunnit bara under 2017. Kontract befäster därmed sin styrka från såväl strategisk rådgivning hela vägen till praktiskt förändringsarbete inom IT. Under våren har Vafabmiljö, ett kommunalförbund bildat av kommunerna i Västmanland, Heby och Enköping, upphandlat IT-konsulter. När tilldelningsbesluten nu offentliggjorts står det klart att Kontract har vunnit avtal inom fyra olika avtalsområden. Det handlar om projektledning, systemförvaltning, IT-arkitektur och -design samt informationssäkerhet, där Vafabmiljö nu kommer kunna få hjälp av Kontracts erfarenhet.

Vi är så klart väldigt glada över förtroendet som avtal efter den här upphandlingen innebär. Det visar att den skillnad vi gör för våra kunder inte bara uppfattas av våra befintliga kunder utan även syns utåt. Nu ser vi fram emot att får göra skillnad hos Vafabmiljö, säger Christer Bergmark, försäljningschef på Kontract.

Tilldelningsbeslutet kom i början av maj och i och med att perioden för avtalsspärr nu är slut kommer avtal att tecknas. Arbetet kommer att utföras efter avrop och avtalet gäller i två år med option på ytterligare ett plus ett år.

Publicerat den 8 juni 2017
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.