NYHET

Kontract vinner Örebro kommuns näringslivspris 2017

Igår kväll gick Örebrogalan av stapeln och vinnare av Örebro kommuns näringslivspris blev Kontract. Priset delas ut till ett företag som tar ett samhällsansvar, har utvecklande och unik verksamhet och är en förebild. Syftet är att uppmärksamma och hedra initiativkraft, genomförandeförmåga och en positiv marknadsanpassning.

När Örebro kommuns näringslivspris delades ut för 34:e året var det vi på Kontract som fick äran att dra det längsta strået. Priset delades ut på Örebrogalan av kommunalråd Lennart Bondesson och Näringslivsdirektör Fredrik Forsberg. Juryn motiverade utmärkelsen med:

”Ett företag med finess som får sina medarbetare att växa genom förtroende och med siktet inställt på att bli en av Sveriges bästa arbetsgivare har lyckats attrahera och rekrytera hemvändare. Med sitt holistiska tänkande, bredd i kompetens och med ett stort hjärta för staden känns det som det här företaget är på god väg att uppnå sina mål.”

– Vi är alltid ödmjuka inför priser och utmärkelser vi får. Vi jobbar alla tillsammans för att hela tiden vidareutveckla Kontract. Det är extra roligt att det är vår hemstad som uppmärksammar oss, eftersom vi känner väldigt starkt för Örebro, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Förebild och utvecklande verksamhet

Örebro kommuns näringslivspris går till ett privat företag med en utvecklande och unik verksamhet, som tar ett samhällsansvar och där företagsledaren gärna får vara en förebild i sitt ledarskap.
– De mjukare värdena som ledarskapet och arbetsmiljön är väldigt viktiga, så det är verkligen hedrande att få uppmärksamhet för det. Vi skapar arbetstillfällen i Örebro och vi vill att Kontract ska vara en bra plattform för personer som vill utvecklas i sina yrkesroller, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Publicerat den 10 mars 2017
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.