NYHET

Kontract stöttar Malung-Sälens kommun i deras digitala strategiarbete

Kontract har vunnit uppdraget att under våren hjälpa Malung-Sälens kommun att formulera en IT-strategi som stöttar och accelererar den övergripande verksamhetsplanen och visionen. I uppdraget ingår även att utveckla en plan för kommunens fortsatta digitaliseringsarbete och föreslå och prioritera förändringar för att uppnå målen.

”I grund och botten handlar strategiframtagningen om att utveckla en tydlig bild av kommunens framtid och samtidigt positionera verksamhetens roll i den framtidsbilden. När väl målbilden är på plats går vi vidare med att analysera, prioritera och rekommendera de viktigaste förbättringsinitiativen för kommunen framåt”, säger Jesper Crusenborg, Affärsområdeschef på Kontract.

Det är första gången Kontract samarbetar med Malung-Sälens kommun och vi är mycket stolta att vi i tuff konkurrens fått förtroendet. Vi tycker att det ska bli spännande att få arbeta tillsammans med kommunledningen och resten av organisationen i den fortsatta strategiska verksamhetsutvecklingen.

Publicerat den 4 februari 2021
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.