NYHET

Kontract skriver ramavtal med Ramirent

Affärsrelationen mellan Kontract och Ramirent har under de senaste året förstärkts och utvecklats. I våras inleddes därför ett arbete där Kontract AB och Ramirent beslutade sig att utveckla samarbetet ytterligare med målet att teckna ett ramavtal kring rådgivning och konsulttjänster inom IT och digitalisering.

”Syftet har hela tiden varit att skapa ett så smidigt och enkelt samarbete mellan Kontract och Ramirent som möjligt. Vi vill fortsätta att skapa mervärden för Ramirent genom att leverera hög kvalitet i våra uppdrag och bidra med inspiration och rådgivning som skapar ett så stort verksamhetsvärde som möjligt. Nu har vi ett ramavtal på plats som ger oss mycket goda förutsättningar för ett strategisk samarbete på lång sikt.” – säger Henrik Palmér kundansvarig på Kontract AB.

”Kontract har erfarna konsulter som verkar i gränslandet mellan IT och verksamheten. Genom vårt nytecknade ramavtal får vi fortsatt tillgång till rätt nyckelkompetenser även framöver.” – utvecklar Elisabet Wahlman CIO Ramirent Group.

Publicerat den 3 oktober 2022
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.