NYHET

Kontract lockar internationellt meriterad försäljningschef

Kontract har rekryterat internationellt meriterade Christer Bergmark som ny försäljningschef efter att Henrik Palmér övergått till att fokusera ännu mer på eget försäljningsarbete. Christer Bergmark är uppvuxen i Örebro men har sedan flytten ifrån stan för 25 år sedan jobbat mestadels utomlands, i bland annat Sydamerika, Mellanöstern och Asien, i olika försäljningsroller.

Christer är en bra strategisk rekrytering i den fortsatta affärsutvecklingen. Han bär med sig ett kapital av struktur och processledning för att driva en försäljningsorganisation. Senast kommer han från en roll som senior rådgivare på Accenture i Hong Kong.

Spännande utmaning på hemmaplan
Christer lockades av utmaningen i att leda Kontract mot de mycket ambitiösa målen som är satta för 2019, och imponerades över att det finns ett företag i Örebro med den förmågan och kundstocken.

– Jag har alltid sökt mig till utmaningar i mitt arbetsliv, men jag trodde inte att jag skulle hitta de utmaningarna i Örebro. Kontract är en spännande organisation och jag känner att jag kan bidra med mina erfarenheter. Samtidigt har jag aldrig förut jobbat i en ägarledd organisation, så det är något jag verkligen ser fram emot att lära mig och förstå. Jag förhåller mig väldigt ödmjuk inför utmaningen att utveckla försäljningen utan att kväva framgångsfaktorer som småbolagets snabbhet, flexibilitet och kreativitet, säger Christer Bergmark.

Christer har imponerande erfarenheter och kunskaper med sig, och vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med honom. Samtidigt är han också ett bevis på att vi verkligen lockar branschens bästa, och inte bara på konsultsidan.

Publicerat den 1 juni 2016
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.