NYHET

Kontract genomför förstudie för nytt verksamhetssystem på Kammarkollegiet

Kammarkollegiets försäkringsavdelning är i behov av att säkra ett väl fungerande stödsystem efter den 30 juni 2019 och för att uppnå detta så har man upphandlat Kontract för att dokumentera arbetsflöden, processer och vilken information som hanteras inom verksamheten. Underlaget kan framåt användas både för att utveckla befintliga processer och som en grund för upphandling av nytt IT-stöd.
I projektet ingår även att genomföra en analys av hur dagens system fungerar och hur väl det svarar mot verksamhetens behov.

Konsulterna från Kontract är mycket kompetenta och erfarna. De har kunnat vägleda oss genom utvecklingsarbetet på ett skickligt sätt och vi är mycket nöjda med samarbetet, säger Ulrika Johansson, avdelningschef på Kammarkollegiets Försäkringsavdelning.
– Vi är väldigt stolta över att få förtroendet att hjälpa Kammarkollegiet i detta uppdrag och samtidigt är det ett gott betyg på vår förmåga att bidra till den fortsatta utvecklingen av våra kunders verksamheter, säger Henrik Palmér som är kundansvarig på Kontract.
Uppdraget påbörjades i september 2017 och fortsätter under 2018.

Publicerat den 4 januari 2018
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.