NYHET

Kontract återigen certifierade som ett ”Great Place to Work”

Kontract har för fjärde året i rad blivit certifierade genom Great Place to Work® som en utmärkt arbetsplats. Att få certifieringen ännu en gång känns roligt och det ger oss ett kvitto på att vi tillsammans med våra medarbetare lyckats skapa en trivsam arbetsplats som präglas av samarbete och gemenskap.   

Det som utgör grunden för certifieringen är en medarbetarundersökning och en kulturinventering som görs från både medarbetarnas och ledarnas perspektiv.

Bland annat betygsätter medarbetarna olika nyckelfaktorer såsom intern utveckling, gemenskap, ledarskap, förmåner och balans i arbetslivet.

Resultatet av detta jämförs därefter med kulturinventeringens beskrivning av organisationens kultur och struktur. Tillsammans utgör därefter båda delarna grunden för en eventuell certifiering.

– Att våra medarbetare trivs, mår bra och får bästa möjlighet att göra ett bra arbete är en förutsättning för att vi ska kunna möta upp till de krav och förväntningar våra kunder ställer på oss. Personalen är vår viktigaste resurs, därför är det extra viktigt att vi kontinuerligt arbetar med utveckling och förbättring, säger Hanna Ryberg, HR-ansvarig på Kontract

Medarbetarundersökningen ger oss en tydlig bild över vad våra medarbetare tycker är bra och vad som behöver förbättras. Det ger oss möjlighet att fortsätta satsa på rätt saker.

Kort om Certifieringen:

Great Place to Work certifiering är den första och hittills enda certifieringen av utmärkta arbetsplatser i Sverige. Deras arbetsplatsstudie baseras på över 30 års forskning och analys, vilket gör den till ett effektivt verktyg för organisationer som vill medverka till att skapa en hälsofrämjande arbetsplats.

Vill du också bli en av oss? Vi söker efter fler drivna och duktiga kollegor . Se Jobba hos oss och skicka in din ansökan direkt.

Publicerat den 21 januari 2021 av Lotta Grundin
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.