NYHET

Kontract är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige

Analysföretaget Radar gör varje år en ranking över de IT-konsultbolag med nöjdast kunder. Efter att förra året för första gången ramlat ut från listan är vi både glada och stolta att vara Kontract är tillbaka på topp fem-listan och därmed få utmärkelsen ”Ledande leverantör på att skapa kundvärde”. Detta innebär att Kontract varit ledande leverantör på att skapa kundvärde för sjätte gången på sju år. Radar bedömer utifrån leverantörers förmåga att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2016. Undersökningen utgår ifrån kundupplevda värden och kvalitet. Totalt har över 100 leverantörer undersökts.

– Vi har haft, och fortsätter ha, en stark tillväxt, men det är inte värt någonting om det påverkar kundleveransen. Det är viktigt att tillväxten är ett resultat av att vi levererar hög kvalitet, och det bekräftar ju den här fina utmärkelsen, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Ledande i landet på kundnöjdhet för sjätte året

Kontract har sedan 2011 varit bland de fem bästa företagen i landet på kundnöjdhet sex gånger. Förra året halkade Kontract för första gången på fem år ur listan, men i år är vi tillbaka i top-5.
– Inom konsulttjänster är flertalet i topp större väletablerade bolag. Undantaget är Kontract, en lokal snabbväxare från Örebro, skriver analysföretaget Radar i sin rapport.

Publicerat den 30 augusti 2017
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.