NYHET

Kontract är återigen certifierade av ”Great Place to Work”

För andra året i rad har Kontract blivit certifierade av Great Place to Work. Certifieringen är den första och enda certifieringen av utmärkta arbetsplatser i Sverige som baserar sig på jämförelsen mellan medarbetarnas och arbetsgivarens upplevelse av arbetsplatsen.

Vi är mycket stolta och glada över att för andra året i rad blivit certifierade, men det som verkligen betyder något är att så stor andel av våra medarbetare tycker att Kontract är en mycket bra arbetsplats. Vi är även stolta över att kunna se ett förbättrat resultat gentemot föregående år men också att vi ligger så pass mycket högre än snittet bland svenska företag, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en utmärkt arbetsplats, där medarbetarna bland annat betygsätter olika nyckelfaktorer såsom intern utveckling, gemenskap, ledarskap, förmåner och balans i arbetslivet.

I Sverige ligger medarbetarnöjdheten i snitt på 60%, men resultatet av årets medarbetarundersökning på Kontract visar att hela 96% av medarbetarna tycker att Kontract är en mycket bra arbetsplats.

Great Place to Work certifiering är den första och hittills enda certifieringen av utmärkta arbetsplatser i Sverige. Deras arbetsplatsstudie baseras på över 30 års forskning och analys, vilket gör den till ett effektivt verktyg för organisationer som vill medverka till att skapa en hälsofrämjande arbetsplats.

Vi är summan av våra medarbetare. Medarbetarnas framgång är helt och hållet avgörande för Kontracts framgång. Så för mig är det oerhört viktigt att vi är en arbetsplats där medarbetarna känner att de bland annat har möjlighet till personlig utveckling och känner stark gemenskap, fortsätter Kristian Franzén

Vill du också bli en av oss? Vi söker efter fler drivna och duktiga kollegor. Se Lediga jobb hos oss.

Publicerat den 20 mars 2019
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.