NYHET

Haninge kommun anlitar Kontract att leda Windows 10 utrullning

Haninge kommun har under året initierat ett antal projekt i syfte att modernisera IT-stödet inom kommunen. Detta sker bland annat inom området Användarnära tjänster och omfattar där bland annat digital arbetsplats, on-site support och Windows 10.

Kännetecknande för projekten är att dessa bedrivs med en kombination av intern personal samt med flera ingående leverantörer.

Kontract har av Haninge kommun handlats upp och tilldelats uppdraget att projektleda och koordinera de projekt som omfattas av Windows 10-införandet. Projektledarens förmåga att samverka mellan leverantörerna och Haninge kommun var ett viktigt kriterium som bidrog till att Kontract tilldelades uppdraget.

Vi tycker det är oerhört roligt att valet fallit på oss som part att leda projekten inom Windows 10-utrullningen, kommenterar Henrik Palmér,  kundansvarig på Kontract.
Kontract har sedan tidigare gedigen erfarenhet från att leda projekt inom kommunal verksamhet. Att nu även få förtroendet från Haninge kommun inom ett så komplext och viktigt projekt känns väldigt inspirerande och bra.

Uppdraget inleds från Kontracts sida under andra halvan av 2019.

Publicerat den 21 november 2019
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.