NYHET

Frukostseminarium: Rätt och fel när du upphandlar affärssystem och verksamhetssystem

Du har väl sett rubrikerna genom åren: ”Satsningen havererar – har kostat 140 miljoner”, ”695 miljoner senare: Plattformen fungerar inte”, ”Decenniets IT-flopp”. Och så vidare.

I värsta fall har du varit med om något liknande på ditt företag. Att ett införande av nytt affärssystem eller verksamhetssystem blivit avsevärt dyrare och inte fungerat som ni avsett.

Konsten att upphandla och införa nytt affärssystem

Nu vill du inte att det ska hända igen.

Då ska du komma på vårt frukostseminarium om framgångsrik systemupphandling! Där bjuder vi på praktiska och konkreta råd om hur du sätter smarta effektmål för exempelvis det nya affärssystemet, skapar ett upphandlings och införandeprojekt byggt på samverkan och hur du följer upp att projektet ger de effekter som förväntats.

Tre spoilers från agendan:

  • Inga effektmål nås genom att bara ”köpa ett nytt affärssystem”. Det krävs även förändringar i verksamheten.
  • Sourcing är ett ypperligt redskap för att utveckla verksamheten parallellt med att nytt system införs.
  • En gemensam nämnare för framgångsrika byten av affärssystem och verksamhetssystem är organisationens insikt om att hela arbetet sker i samarbete mellan IT och verksamheten.

På vårt seminarium berättar vi mer!

Vi riktar oss främst till dig som är VD, CFO, CIO, verksamhetschef eller liknande. Många påminns varje dag om att de lever med ett gammalt system men känner oro inför vilka verksamhetsstörningar som kan uppstå vid ett byte och är osäkra på i vilken ände de ska börja. Lugn, vi vet hur man gör!

Talare

Talare är Ann Karlsson och Åsa Fallqvist, seniora konsulter med mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling, digitalisering och upphandling.

När?

Vi är på tre olika platser och tidpunkter, så att du själv kan välja det som passar dig bäst. Anmälan genom att klicka på respektive stad nedan.

Stockholm 2019-11-27 kl 07.30-09.30 på Nordic Light Hotel. 

Örebro 2019-12-05 kl 07.30-09.30 på Clarion Hotel, Kungsgatan.

Karlstad 2019-12-06 kl 07.30-09.30 på Elite Stadshotellet

Välkommen att ladda med bra tips och goda erfarenheter, och samtidigt få en riktigt god frukost!

Publicerat den 31 oktober 2019
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.