NYHET

För femte året i rad, Kontract är A Great Place to Work .

Vi på Kontract kan nu stolt meddela vår certifiering som ”A Great Place to Work” för femte året i rad! ”Certifieringen är en bekräftelse på att vårt konsekventa arbete med utveckling ger resultat.” säger Kristian Franzén, VD.

Grunden för certifieringen är en medarbetarundersökning och kulturinventering som görs från både medarbetare och ledning. Undersökningen handlar om diverse nyckelfaktorer, såsom intern utveckling, gemenskap och balans i arbetslivet. Att arbeta för god miljö och kultur på arbetsplatsen är en självklarhet för oss och det känns otroligt belönande att få tillbaka så fin respons. Det visar att vi gör något rätt. All respons, av alla slag, är viktig för att vi ska kunna identifiera våra förbättringsområden och belysa dem ytterligare. Det är viktigt att vi inte blir bekväma och slutar utvecklas, utan fortsätter att sikta högre.

Hanna Ryberg, HR-ansvarig på Kontract, gläds åt nyheten; ”Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och att förbättra oss. Våra medarbetare är vår framtid och vår viktigaste resurs, därför är detta ett prioriterat område för oss. Att vi för femte året i rad blivit certifierade som en utmärkt arbetsplats genom Great Place to Work är otroligt glädjande.”

Om Certifieringen:

Great Place to Work® certifierar utmärkta arbetsplatser globalt, och är hittills den enda av sitt slag. Certifieringen är, med 30 års erfarenhet i ryggen, ett effektivt verktyg för organisationer som vill bidra i skapandet av en hälsosam arbetsplats.

Vill du också bli en av oss? Vi söker efter fler drivna och duktiga kollegor.
Se Jobba hos oss och skicka in ansökan direkt!

Publicerat den 27 april 2022
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.