NYHET

Envirotainer upphandlar IT-drift med hjälp av Kontract

Envirotainer är sedan 30 år världsledande, validerad och godkänd av kunder och partners globalt inom leveranskedjan för läkemedel. Koncernen tillverkar och hyr ut aktivt temperaturreglerade containerlösningar för flygtransport. Envirotainer finns representerat över hela världen på alla kontinenter med huvudkontor i Upplands Väsby utanför Stockholm.

Kontract har av Envirotainer fått förtroendet att leda arbetet att analysera, upphandla och införa ett nytt avtal för outsourcing av IT driften åt bolaget. Uppdraget omfattar att identifiera utvecklingspotentialer, leverantörsalternativ samt upphandling, avtalsteckning och införande av de nya tjänsterna. Arbetet pågår under 2016 och 2017.

– I och med förtroendet som Envirotainer visat oss i detta uppdrag tar vi vår etablerade och starka erfarenhet inom outsourcing och upphandling till ännu en ny marknad. Vi ser fram emot att hjälpa Envirotainer att fortsätta utvecklas som bolag med en ny konkurrenskraftig lösning för IT-drift, säger Henrik Palmér, kundansvarig på Kontract.

– Kontract har med sitt team av erfarna konsulter en avgörande roll i att vårt upphandlings- och etableringsprojekt är framgångsrikt, säger Göran Flodin, IT Director på Envirotainer. – Anledningen till att vi valde Kontract som partner är deras kompetens och erfarenhet inom området IT-drift. Vi känner ett stort förtroende för att projektet ska lyckas tillsammans med Kontract, fortsätter Göran.

Publicerat den 28 december 2016
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.