NYHET

Enköping Kommun engagerar Kontract i införandet av systemförvaltning och ITIL

Kontract har tilldelats uppdraget att bistå Enköping Kommun avseende införande av en ny förvaltningsstyrningsmodell, med inspiration från PM3, och dess gränssnitt mot ITIL. Då även ITIL ska etableras i kommunen så kommer ett stöd för införande och planering av ITIL-ramverket också att ingå i uppdraget.

Uppdraget har påbörjats och avtalet är skrivet fram till 2021-10-30 med möjlighet till förlängning ytterligare ett (1) år.

– Vi vill ha en enkel förvaltningsstyrningsmodell som utgår från verksamhetens förutsättningar och behov. Kontract visade en bred erfarenhet inom både verksamhetsutveckling, it och styrning samt en förmåga att bidra med erfarenheter av införande av förvaltningsmodeller och hur dessa kopplas mot och samverkar med ITIL. Jag är övertygad att de kommer kunna ge oss ett starkt stöd under hela projektet, säger Torgny Hellström, it-strateg på Enköping kommun.

– Vi ser verkligen fram emot att samarbeta med Enköping Kommun under en lång tid framöver. Uppdraget passar oss väldigt bra då det kräver kompetens inom både förändringsledning och verksamhetsutveckling i kombination med erfarenhet av processinförande och IT. Uppdraget genomförs som en teamleverans där både kvalificerad rådgivning och projektledning ingår, säger Henrik Palmér, kundansvarig på Kontract.

Publicerat den 2 december 2018
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.