NYHET

En arbetsgivare där medarbetare trivs och utvecklas

Ett av Kontracts strategiska mål är att vara en arbetsplats där medarbetare trivs och växer i sina yrkesroller. Detta bland annat genom utmanande och stimulerade uppdrag, att i team lära från kollegor samt att i en utvecklande kultur få ta stort eget ansvar och handlingsfrihet.
Som led i denna strävan inledde Kontract under utgången av 2016 ett samarbete med Great Place to Work, som både i Sverige och globalt hjälper organisationer att utvecklas som arbetsgivare.

Som resultat av detta samarbete har Kontract efter bara ett år tagit flera kliv framåt och nu även certifierats som Great place to work.

Att vara certifierad som Great place to work är ett synligt bevis för att organisationen uppfattas som en bra arbetsplats av de anställda.

– Att vi arbetar som ett team, med erfarenhet och expertis, i en kultur utan barriärer där lär av varandra är en stark anledning till varför våra medarbetare trivs. Ett synligt bevis på detta, genom certifieringen till Great place to work, ger oss både bekräftelse samt en kompass för hur vi ska fortsätta utvecklas framåt av våra medarbetare, säger Kristian Franzén, VD.

För mer information om Great place to work se www.greatplacetowork.se

Publicerat den 20 juni 2018
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.