NYHET

15 procent personaltillväxt på en månad

Vi på Kontract har vuxit stadigt de senaste fem åren och hade förra året 45 medarbetare. 2018 fortsätter efterfrågan på företagets tjänster och under årets första månad välkomnade vi sju nya medarbetare till kontoret i Örebro. Det är företagets snabbaste rekryteringstakt någonsin.

– Det är såklart entusiasmerande för hela företaget att inleda året med en efterfrågan som skapar behov av så många nya medarbetare, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Vi fortsätter att se en hög efterfrågan och har därför redan behövt utöka konsultskaran med sju personer i år, motsvarande 15 procent av hela medarbetarstyrkan. Under februari blev ytterligare ett namn klart. Det är den snabbaste tillväxttakten i antal anställda hittills för företaget, och innebär att man passerar 50 anställda.

–Det är givetvis väldigt inspirerande för hela företaget att vi har en så stark uppdragstillströmning just nu, som gör att vi har behov av så många nya medarbetare. Det betyder att vi har fortsatt att skapa väldigt stort värde för våra kunder även under 2017, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Sveriges nöjdaste kunder

Förklaringen till den snabba tillväxten ligger just i den höga kvaliteten i kunduppdragen. Kontract har varit topp fem i Sverige i analysföretaget Radars årliga mätning av kundnöjdhet sex av de senaste sju åren. I toppen har företaget enbart omgärdats av stora nationella och internationella konsultbolag, så det är helt unikt att ett i sammanhanget litet företag lyckats slå sig in där.

Attraktiv arbetsplats

Samtidigt är den stora medarbetartillströmningen också ett tecken på att företaget lyckats i sitt långvariga arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare.

– Våra medarbetare är det viktigaste vi har. De är helt och hållet avgörande för att vi ska bli framgångsrika, så för mig är det oerhört viktigt att vi är en arbetsplats dit de bästa i branschen dras och trivs, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Kontracts nya medarbetare 2018

Lotta Grundin, affärsstöd, tidigare Steen & Ström Sverige

Mats Holm, teknisk projektledare, tidigare Caperio

John Norlander, senior projektledare, tidigare Element Logic och Ericsson

Anna-Josefina Mattmann, verksamhetskonsult, tidigare Nethouse

Gururaj Kumar Shetty, senior projektledare, tidigare Wipro, Indien och Finland

Emil Gullbrandsson, IT-infrastrukturspecialist, tidigare Sigma

Daniel Schön, verksamhetskonsult, tidigare ABB och Ericsson

Charlotte Vizcaino, projektledare, tidigare Sigma

Fredrik Sörman, upphandlingskonsult, tidigare Örebro kommun

Publicerat den 5 mars 2018 av Kristian Franzén
DELA MED DINA KOLLEGOR
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.