Lär känna våra konsulter

Vi har haft nöjet att ställa ett par frågor till några av våra underbara konsulter. På Kontract är vi ett sammansvetsat team som arbetar och lär oss av varandra. Ta del av Mikael, Emelie, Carina, Ann och Alexanders konsultporträtt för att få en större förståelse av Kontract som arbetsplats och för att lära känna var och en av konsulterna lite bättre.

KONTAKTA OSS

Ta bort denna

Ta bort denna

Ta bort denna

Mikael Stark_liten

Mikael Stark

”Det bästa med Kontract är helt klart de otroligt kompetenta kollegorna och att det alltid är väldigt högt i tak. Vi kan prata om högt och lågt och det finns ingen hierarki, som det ofta kan göra inom större bolag.”

Lär känna Mikael

Emelie_liten

Emelie Fredriksson

”Något jag verkligen värdesätter på Kontract är att vi alltid hjälper varandra. Jag tror det grundar sig i en blandning mellan den kultur som Kontract har skapat och att vi som är anställda är väldigt hjälpsamma. Vi jobbar mycket i team med olika kompetenser, vilket jag ser som en av de bästa sakerna med Kontract.”

Lär känna Emelie

Carina Åsell_liten

Carina Åsell

”Kontract är en arbetsplats med stor öppenhet, respekt, transparens och god sammanhållning, vilket till stor del är tack vare ledningens förmåga att skapa riktning. Jag ser även en styrka i hur vi alla stöttar varandra internt med våra olika kompetenser och erfarenheter.”

Lär känna Carina

Ann Karlsson_liten

Ann Karlsson

”I och med att vi har så olika uppdrag och kunder blir ena dagen inte den andra lik. En sak som jag verkligen uppskattar med Kontract är att vi inte bara pratar om saker som ska göras utan att vi direkt genomför dem med stor noggrannhet och effektivitet”

Lär känna Ann

Alexander_stor

Alexander Ohlsson

”Kontract är en arbetsplats som verkligen fokuserar på sin personal och deras mående. Det finns en bra grund att stå på där cheferna litar på en och där man har en stor frihet att utvecklas.”

Lär känna Alexander

 

VÅRA SENASTE UTMÄRKELSER

Utmärkelse
Kontract DI gasell 2016
logo_customer_value_2020C
Vill du ha mer information?
Hör av dig så löser vi det.
Möte på ett modernt kontor
KONTAKTA OSS
Möte på ett modernt kontor
Vill du ha mer information?
Hör av dig så löser vi det.
KONTAKTA OSS
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.