Ledig tjänst

Programledare & Projektledare inom ERP

Kontract är en del av det nordiska konsultföretaget Midagon med ett växande team ca 200 erfarna konsulter på nordisk nivå, varav strax över 70 är verksamma på den svenska marknaden.
Vi har ett av Nordens starkaste team inom ERP-transformation.
Vi växer och söker
fler erfarna konsulter för att hjälpa våra kunder att lyckas med sina utmanande transformationer. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i utmanande projekt och bli en del av vår starka gemenskap bland våra kunniga och drivna kollegor. Vi strävar efter att förbättra vårt anställdas livskvalitet genom flexibilitet, en sund balans mellan arbete och privatliv samt med motiverande förmåner.
 

Det vi söker 

Vi söker nu programledare och projektledare med gedigen erfarenhet av att driva transformationsprojekt inom ERP-området.  

Vi ser gärna att du har: 

 • Gedigen erfarenhet av att leda projekt inom affärs- och IT-transformationer som omfattar till exempel ERP-program, M&A-fall, företagsarkitektur, industriella digitaliseringsprojekt eller andra stora affärsomvandlingsprogram 
 • God kunskap kring något eller några av de ledande ERP systemen på marknaden, såsom SAP, M3, Dynamics eller liknande 
 • En kombination av affärs- och teknisk kompetens med kunskap kring utveckling av viktiga affärsprocesser, särskilt inom ekonomi, supply chain eller tillverkande industri 
 • Mycket goda och dokumenterade färdigheter i ledarskap och projektledning 
 • En kandidatexamen inom ekonomi, företagsekonomi eller teknik, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenheter.  
 • God kunskap samt behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift. 

Som person ser vi att du är utåtriktad, energisk och en inspirerande ledare. Förutom att hantera projekt är du prestigelös och redo att kavla upp ärmarna och bidra där så behövs.  

Du är en tongivande och ledande person som inger förtroende, har strategisk förmåga och en lagom portion pondus. Du kan förvänta dig att presentera analyser och slutsatser i stora bolags ledningsgrupper liksom inom offentlig sektor och är därav kommunikativ. Självklart är du även skicklig på att bygga relationer, knyta nya kontakter och samarbetar väl med såväl interna kollegor som kunder och andra leverantörer. Intresse och driv för att skapa värde hos Kontracts kunder är givetvis en självklarhet för att trivas och nå framgång i rollen. 

Kontract erbjuder  

 • Konkurrenskraftig ersättning och generösa villkor med 30 dagars semester 
 • Kontract strävar efter en sund livsbalans; här styr du i mångt och mycket din vardag vad gäller arbetstid och arbetsplats. Du har också ett förmånligt friskvårdsbidrag.  
 • Mycket goda möjligheter till personlig utveckling. I vardagen arbetar du med prestigelösa och skickliga experter där alla vill lära av varandra.  
 • Utmanande uppdrag hos stora kunder inom både privat och offentlig sektor.  
 • Möjlighet till personalbil.  

Ansökan och information 

Vill du vara med i vårt växande, erfarna och inspirerade team? Skicka då in din ansökan till oss eller kontakta vår HR-ansvarig vid eventuella frågor, hanna.fredrksson@kontract.se eller 076–0074551. 

Om Kontract 

Kontract är ett IT-konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Här jobbar de bästa av de bästa.
Ett ypperligt kvitto på det är genomsnittet på minst 20 års yrkeserfarenhet hos företagets konsulter.
Här jobbar drivna medarbetare som tillsammans skapar vår samt våra kunders gemensamma framtid ihop. Med utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer hälsar vi dig välkommen till Kontract! 
 

 

Carina Åstrand
Affärsområdeschef Verksamhet och Process
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.