Kom och lär oss

vad du kan

Vi är ett företag som tror på att jobba tillsammans och lära av varandra. När vi växer, växer våra kunder. Vi kan lova korta beslutsvägar, hög energi, och intressanta uppdrag.

KONTAKTA OSS

Du får världens bästa arbetsplats

Jobba tillsammans med de allra bästa

Visst, platt organisation, korta beslutsvägar, och mycket eget ansvar är några av anledningarna till varför våra medarbetare trivs så bra/stannar hos oss. Men det är större än så. Tillsammans firar vi framgångar och tar i när det är motigt. Här finns inga egon, bara uppdrag som vi löser som ett team. Människor som jobbar hos oss är kompetenta, lyhörda och trevliga. Så, om du letar efter världens bästa arbetsplats och kollegor – hör av dig till oss!

 

emelie
”Det jag uppskattar mest med Kontract är allas hjälpsamhet och vilja att tillsammans förändra och förbättra både oss själva och våra kunder. Jag värdesätter även variationen i att få arbeta med olika typer av kunder och uppdrag. Det ger omväxling i arbetet och bidrar till den personliga utvecklingen.”
Emelie Fredriksson
Konsult, Kontract

Vi tar din personliga utveckling på allvar

Hos oss är inte personlig utveckling tomma ord, det är inbyggt i vårt sätt att jobba. Eftersom våra team ser annorlunda ut jämfört med andras – en mix av tekniska experter och affärskonsulter – lär vi oss av varandra. Du växer snabbt med stor handlingsfrihet, men framför allt genom våra utmanande uppdrag. De kräver både kreativitet och uppfinningsrikedom. Vi måste tänka nytt och annorlunda gång på gång. Därför satsar vi på att våra medarbetare ska utvecklas, inte bara inom sitt eget område utan också inom angränsande. Menar du allvar med att växa, så växer du med oss.

lene2
Medarbetarna är min arbetsplats främsta tillgång – vi stöttar varandra för att lösa problem och utmaningar. Teamkänslan är oslagbar. Det är en platt organisation med högt i tak och kanonbra ledarskap.
Lene Marthinussen
Seniorkonsult, Kontract

Gör skillnad med IT

Vi ser det som att vi har världens bästa jobb. På riktigt. Vi tar företag in i framtiden – vi gör skillnad, implementerar förändring, förbättrar organisationers effektivitet och driver konkurrenskraft med hjälp av IT. Det är många gånger helt magiskt vad vi kan åstadkomma tillsammans med våra kunder. Gång på gång går våra team in i uppdrag som ligger i framkanten av IT-utvecklingen. Det är oerhört spännande och gör det roligt att gå till jobbet varenda dag. Känns det som något du vill prova på – magi på arbetstid – hör av dig.

 

LÄS OM NÅGRA AV VÅRA UPPDRAG

Några av våra kunder

Våra utmärkelser

Varje år växer och utvecklas vi som bolag, vi har dessutom Sveriges mest nöjda kunder. Det är fantastiskt! För nöjda kunder betyder också att vi har medarbetare som trivs och utvecklas – där har du hemligheten bakom våra framgångar. Här är några av de utmärkelser vi har fått genom åren.

Jordnära
Inga egon, bara folk som vet vad de gör.
Pålitliga
Vad som än händer, du kan lita på oss till 100% och lite till.
Dedikerade
Vi ger inte upp. Nope. Aldrig.
Samarbete
Vi tar i och får saker gjorda.

Våra värdeord

Expertis
I alla steg, i alla beslut och i alla lösningar kan våra kunder förvänta sig branschens bästa genomförande och resultat.
Stabilitet
Låg personalomsättning och ett grundmurat förtroende hos våra kunder ger oss lugn och ro att jobba.
Integritet
Vårt oberoende genomsyrar organisationen. Våra kunder kan räkna med ärliga besked och åtgärder som bygger på deras behov.
Samarbete
Vi vet att vi når längre tillsammans, både som team och i nära samarbete med våra kunder.
Kontracts teamleverans är en av styrkorna med att jobba på Kontract! Det ger en trygghet för den enskilde konsulten och stärker leveransen mot kund.
Erika Lech
Seniorkonsult, Kontract
Balansen mellan arbete och fritid fungerar bra på Kontract. Från tid till annan behöver man gå in och göra mer fokuserade insatser, men i det stora hela är arbetsbelastningen över tid på en sund nivå.
Bo Johansson
Seniorkonsult, Kontract
"En av de sakerna jag uppskattar mest med Kontract är ledningen och chefernas transparens kring hur företaget mår och går, samt hur vi tillsammans kan vara med och påverka företagets framgång."
Carina Åsell
Verksamhetskonsult, Kontract
Kontract ger dig möjligheten att utvecklas efter dina egna mål och förutsättningar men i samklang med företagets behov.
Carina Åsell
Verksamhetskonsult, Kontract

Frågor och svar från medarbetarna

Hur skulle du beskriva Kontract som arbetsgivare?
"Som en arbetsgivare som ser sina konsulter och är måna om att alla har det bra."

"Ett företag med korta beslutsvägar och roliga uppdrag."
Vad är utmärkande för Kontract som arbetsplats jämfört med andra företag inom branschen?
"Mycket bra kollegor, högt i tak, stor frihet, alltid möjligheter att prova på nya saker."

"Sitt fokus på detaljer samt positioneringen och bredden i vilka problem vi löser åt våra kunder."
Hur skulle du beskriva din roll som konsult?
"Fri med förtroende och ansvarstagande."

"Kontract ger dig möjligheten att utvecklas efter dina egna mål och förutsättningar men i samklang med företagets behov."
På Kontract arbetar vi oftast i team - hur tycker du att det fungerar & vad får du ut av det?
"Kontracts teamleverans är en av styrkorna med att jobba på Kontract! Det ger en trygghet för den enskilde konsulten och stärker leveransen mot kund."
Vilka utvecklingsmöjligheter har du i din nuvarande roll?
"Kontract ger dig möjligheten att utvecklas efter dina egna mål och förutsättningar men i samklang med företagets behov. Om du vill byta inriktning inom de områden Kontract levererar tjänster till finns möjligheten till det."
Hur skulle du beskriva företagskulturen på Kontract?
"Värme, glädje och vi är många olika personligheter men alla ser varandra, fina attityder. Du känner dig alltid välkommen och alla ger av sig själva."

"Ett trevligt och vänligt företag med engagerade och motiverade medarbetare."
Hur ser beslutsvägarna ut inom företaget?
"Jag upplever att Kontract har snabba och korta beslutsvägar och ledningen finns nära till hands när det behövs."
Många pratar om att kunna balansera jobb, familj och fritid – hur upplever du den balansen?
"Balansen mellan arbete och fritid fungerar bra på Kontract. Från tid till annan behöver man gå in och göra mer fokuserade insatser, men i det stora hela är arbetsbelastningen över tid på en sund nivå."

"För mig fungerar det bra och Kontract bryr sig om sina anställda och håller dialog om belastning etc. före, under och efter projekt."
Vilka glädjeämnen ser du i ditt dagliga arbete?
"Alla möten med fina kollegor, varierande uppgifter, dagarna ser olika ut, stolt att vara en del av resan på Kontract. Energi och ibland utmaningar som ger glädje och positiv feedback."

"Älskar mitt jobb och vi har kul på jobbet."
Vill du ha mer information?
Hör av dig så löser vi det.
Kontract medarbetare
KONTAKTA OSS
Kontract medarbetare
Vill du ha mer information?
Hör av dig så löser vi det.
KONTAKTA OSS
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.