Ledig tjänst

IT-konsult Infra

Vill du arbeta i utmanande projekt som går ut på att hjälpa kunder med att utveckla sin IT-infrastruktur? Just nu söker vi dig som har lång IT-erfarenhet, ett starkt driv och är en fena på att bygga goda relationer. Om du vill arbeta nära kund och vara deras naturliga rådgivare, där möjlighet även finns för att ansvara för kunders IT-miljöer är detta en tjänst för dig! 

Det vi söker

Vi ser att du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Oavsett om du utför en del konsultarbete själv, eller i grupp med några av dina skickliga kollegor, ser vi att du gör det med entusiasm och arbetsglädje som smittar av sig på såväl kunder som kollegor. 

Som person ser vi att du: 

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta dig an ny information och omvandla den till kreativa lösningar. 
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt. 
  • Inte är rädd att utsättas för nya utmaningar samt arbeta tillsammans med kunder och kollegor. 
  • Har flertal års erfarenhet som konsult. 

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du motiveras av att leda oss och våra kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat. Vi ser även att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska. 

Kontract erbjuder

  • Konkurrenskraftig ersättning och generösa villkor. Här erbjuds samtliga anställda en extra semestervecka med bibehållen övertid och möjlighet till flextid. 
  • Kontract strävar efter en sund livsbalans; här styr du i mångt och mycket din vardag vad gäller arbetstid och arbetsplats. Du har också ett förmånligt friskvårdsbidrag. 
  • Mycket goda möjligheter till personlig utveckling. I vardagen arbetar du med tekniska experter och affärskonsulter där alla vill lära av varandra. Självklart satsar man även på kvalitativa utbildningar liksom certifieringar. 
  • Utmanande uppdrag hos stora kunder och offentlig sektor. 
  • Möjlighet till förmånsbil. 
  • Bonus 

Ansökan och information 

Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Kontracts HR-ansvarig Hanna Fredriksson på hanna.fredriksson@kontract.se eller 076–0074551. 

Om Kontract 

Sedan hösten 2022 utgör Kontract den svenska delen i ett nordiskt bolag vid namn Midagon. Vi är 170 anställda i koncernen, varav 70 medarbetare verkar på den svenska marknaden. Vi har kontor i Helsingfors, Örebro och Stockholm och verkar i Sverige över hela Mälardalen.

Kontract är ett IT-konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Här jobbar de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto på det är genomsnittet på minst 20 års yrkeserfarenhet hos företagets konsulter. Med utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer hälsar vi dig välkommen till Kontract! 

 

 

 

 

 

Joakim Femermo
Affärsområdeschef Teknik
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.