Ledig tjänst

IT-konsult Infra

Vill du arbeta i utmanande projekt som går ut på att hjälpa kunder med att utveckla sin IT-infrastruktur? Just nu söker vi dig som har lång IT-erfarenhet, ett starkt driv och är en fena på att bygga goda relationer. Om du vill arbeta nära kund och vara deras naturliga rådgivare, där möjlighet även finns för att ansvara för kunders IT-miljöer är detta en tjänst för dig!

Det vi söker

Vi ser att du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Oavsett om du utför en del konsultarbete själv, eller i grupp med några av dina skickliga kollegor, ser vi att du gör det med entusiasm och arbetsglädje som smittar av sig på såväl kunder som kollegor

Som person ser vi att du: 

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta dig an ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt.
  • Inte är rädd att utsättas för nya utmaningar samt arbeta tillsammans med kunder och kollegor.
  • Har flertal års erfarenhet som konsult.

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du motiveras av att leda oss och våra kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat.

Om rollen på Kontract

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen.

Vi ser med spänning fram emot fortsatt tillväxt och behöver just nu förstärkning inom vårt affärsområde Teknisk Transformation, ett team bestående av erfarna konsulter med flertalet inriktningar inom IT.

Vi söker dig med fokus på infrastruktur där du tidigare har arbetat med några av områdena nedan:

  • Teknisk arkitektur
  • IT-säkerhet och övervakning
  • Arbetsplatstjänster
  • Lagring & Backup

Skulle du även ha kunskaper inom cloud är det meriterande. Samma gäller om du har någon certifiering från områdena ovan. Vi ser det även som en självklarhet att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska.

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!
Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

 

 

 

 

 

Joakim Femermo
Affärsområdeschef Teknik
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.