Ledig tjänst

IT-konsult inom Cloud – Cloud-arkitekt

Är du en kreativ person som tycker om att arbeta i utmanande uppdrag och som har ett stort intresse för Cloudtjänster? Just nu söker vi konsulter med erfarenhet av de publika molnplattformarna Microsoft Azure, AWS eller Google Cloud.

Det vi söker

Vi söker dig som har en god analytisk förmåga och snabbt kan ta dig an ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi ser även att du har ett affärsmässigt driv och är en fena på att bygga goda relationer. Här erbjuder vi en tjänst på ett IT-konsultföretag bestående av kunniga kollegor, stöttande chefer och som likt dig har ett intresse för tekniken.

Som person ser vi att du:

 • Har ett stort intresse för tekniken och specifikt inom Cloudlösningar.
 • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt.
 • Inte är rädd att utsättas för nya utmaningar samt arbeta tillsammans med kunder och kollegor.
 • Har flera års erfarenhet som konsult.

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du motiveras av att leda oss och våra kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat.

Om rollen på Kontract

I denna roll söker vi dig som har lång erfarenhet av Microsoft Azure, AWS eller Google Cloud.

Du kommer att arbeta som specialistkonsult inom Cloud och IT-infrastruktur mot en eller flera av våra kunder. Det dagliga arbetet kommer att variera där det är välkommet att arbeta med utveckling, värdeskapande förändringar och ibland svåra tekniska utmaningar hos våra kunder. Vi ser dig också att till stor del vara med och vidareutveckla företagets tjänster och erbjudanden, men också att du kontinuerligt driver din egen vidareutveckling och förkovring framåt.

Några exempel på uppdrag hos våra kunder kan vara att:

 • Designa, automatisera och implementera arkitektur och lösningar i olika typer av molnmiljöer.
 • Genomföra nulägesanalyser och ge råd kring molnlösningar.
 • Applikationsanalyser och migreringar i molnet.
 • Ta fram tekniska kravspecifikationer och dokumentation.
 • Erfarenhet av Cloud Adoption Framework och Enterprise Scale.

Det är meriterande om du har certifikat inom Azure, AWS eller GCP. Vi ser det även som en självklarhet att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!

Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande.

 

Joakim Femermo
Affärsområdeschef Teknik

  Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
  Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.