Ledig tjänst

IT-arkitekt

Vi söker dig som har lång erfarenhet inom IT, är lösningsorienterad, trivs i rollen mellan IT och verksamhet och är duktig på att utveckla långvariga kundrelationer. Om du vill arbeta i en roll nära kundens verksamhet och finna nya lösningar, där du genom rådgivning och utveckling får möjlighet att utveckla kundens verksamhet, är detta en tjänst för dig. 

Det vi söker 

Vi söker dig som har en långvarig bakgrund i IT-branschen, där du sedan tidigare är van, och trivs, vid att arbeta i team där samarbete och kreativitet är nyckeln. 

Vi söker fler duktiga och drivna IT-arkitekter som trivs med att arbeta med arkitektur- och utvecklingsfrågor. Vi söker även personer som trivs med att stötta våra kunder i olika utmaningar kopplat till deras IT-organisationer.

Rollen hos oss innefattar exempelvis övergripande arbete med att identifiera teknikstrategier, målarkitekturer och roadmaps för att möta och forma kundernas framtida affärsstrategi. Detta arbete kan vara på både plattforms-, applikations- och affärsnivå, men ligger ofta mitt emellan och knyter ihop kund, affär och IT. Som IT-arkitekt har du förmågan att leda ditt eget arbete i en grupp, strukturera arbetet samt delegera relevanta uppgifter vidare.  

För att lyckas i denna roll bör du ha erfarenhet av rollen som IT-arkitekt. Rollen kräver också att du har erfarenhet av att jobba i komplexa miljöer med många systemintegrationer. Du bör dessutom ha god kommunikativ förmåga då kommunikationen med såväl utvecklingsteam som verksamheten är central. 

Som person ser vi att du: 

  • Har mångårig erfarenhet inom IT-branschen 
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med komplexa utmaningar 
  • Erfarenhet av att arbeta med arkitektrelaterade arbetsuppgifter 

Det är även meriterande om du har tidigare konsulterfarenhet samt eventuella arkitektcertifieringar.  

Kontract erbjuder 

  • Konkurrenskraftig ersättning och generösa villkor. Här erbjuds samtliga anställda en extra semestervecka med bibehållen övertid och möjlighet till flextid. 
  • Kontract strävar efter en sund livsbalans; här styr du i mångt och mycket din vardag vad gäller arbetstid och arbetsplats. Du har också ett förmånligt friskvårdsbidrag. 
  • Mycket goda möjligheter till personlig utveckling. I vardagen arbetar du med tekniska experter och affärskonsulter där alla vill lära av varandra. Självklart satsar man även på kvalitativa utbildningar liksom certifieringar. 
  • Utmanande uppdrag hos stora kunder och offentlig sektor. 
  • Möjlighet till förmånsbil. 
  • Bonus 

Ansökan och information 

Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Kontracts HR-ansvarig Hanna Fredriksson på hanna.fredriksson@kontract.se eller 076–0074551. 

Om Kontract 

Sedan hösten 2022 utgör Kontract den svenska delen i ett nordiskt bolag vid namn Midagon. Vi är 170 anställda i koncernen, varav 70 medarbetare verkar på den svenska marknaden. Vi har kontor i Helsingfors, Örebro och Stockholm och verkar i Sverige över hela Mälardalen.  
 
Kontract är ett IT-konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Här jobbar de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto på det är genomsnittet på minst 20 års yrkeserfarenhet hos företagets konsulter. Med utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer hälsar vi dig välkommen till Kontract! 

 

Joakim Femermo
Affärsområdeschef Teknik
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.