Ledig tjänst

IT-arkitekt

Vill du jobba med varierande uppdrag jämsides med de allra mest erfarna i IT-branschen?

Kontract är en del av det nordiska konsultföretaget Midagon med ett växande team på ca 200 erfarna konsulter på nordisk nivå, varav strax över 70 är verksamma på den svenska marknaden. Våra erfarna konsulter har ett genomsnitt på 20 års yrkeserfarenhet och en bred kompetens inom alla delar av IT. Vi kan verksamhetsutveckling och system, vi kan affärsstrategi och ledarskap.

Hos oss får du chansen att jobba med några av det mest erfarna inom IT-branschen i varierande uppdrag från globala företag till offentlig sektor. Då vi har stort fokus på att skapa teamkänsla och samarbete finns det stora möjligheter att utvecklas på både ett professionellt plan så som privat. Som Kontractare ges du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera din dag samtidigt som du omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag.

Din roll

Du kommer tillhöra teamet IT-arkitektur som arbetar med en blandning av teknik och ledning. Teamet består idag av ett 20-tal konsulter med lång erfarenhet och varierande kompetens inom IT-infrastrukturområdet.

Du kommer att:

  • Få möjlighet att jobba i varierande uppdrag hos både nationella och internationella kunder inom olika branscher
  • Få möjligheten att arbeta i varierande uppdrag såsom teknisk projektledare, IT-infrastruktur arkitekt, teknisk specialist, lösningsarkitekt, teknisk rådgivare eller nätverksarkitekt osv
  • Ingå i ett team med likasinnade kollegor med lång erfarenhet där ni inspirerar, utvecklas och samarbetar med varandra i olika uppdrag

Den vi söker

Som person ser vi att du är utåtriktad, energisk och inspirerar din omgivning. Förutom att hantera utmanande och utvecklande uppdrag är du prestigelös och är gärna involverad i att utveckla våra kunder, kollegor och dig själv.

Som person ser vi att du:

  • Har mångårig erfarenhet inom IT-branschen
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med komplexa möjligheter och utmaningar
  • Erfarenhet av att arbeta med arkitektrelaterade arbetsuppgifter
  • God kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift

Det är även meriterande om du har tidigare konsulterfarenhet och IT-relaterade utbildningar eller certifieringar.

Kontakta oss på:

Vill du vara med i vårt växande, erfarna och inspirerade team? Skicka då in din ansökan till oss eller kontakta vår HR-ansvarig vid eventuella frågor: hanna.fredriksson@kontract.se eller 076–0074551.

Om Kontract 

Kontract är ett IT-konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen. Här jobbar de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto på det är genomsnittet på mer än 20 års yrkeserfarenhet hos företagets konsulter. Med utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer hälsar vi dig välkommen till Kontract!

Joakim Femermo
Affärsområdeschef Teknik
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.