Ledig tjänst

Senior projektledare med erfarenhet av sourcinganalyser

Drivs du av att utveckla och påverka verksamheters framtida tillväxt genom hela processen från analys till implementation? Inspireras du dessutom av att leda kunder framåt genom att göra goda affärer och bidra till utveckling inom upphandling?
Då är vi det rätta företaget för dig!

Kontract befinner sig i en expansionsfas där vi kontinuerligt söker efter nya kompetenser. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kunniga och trevliga kollegor och med branschens nöjdaste kunder. Vi är ett företag som satsar på utveckling och på våra medarbetare, vilket gjort att vi bland annat fått utmärkelsen Great Place to Work de senaste tre åren.

Om rollen:

Till affärsområdet Sourcing och Upphandling söker vi dig som har mångårig erfarenhet av outsourcingprojekt och brinner för att leda och driva utveckling.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom områden såsom:

  • Projektledning
  • Kravanalys
  • Erfarenhet av outsourcing leveranser
  • Erfarenhet av att leda och driva komplexa upphandlingar och sourcinganalyser.
  • Erfarenhet av att leda och driva transitions- och transformationsprojekt.
  • Kunskap om sourcingstrategier.
  • Övergripande kunskap om styrningsprocesser inom bl a leverantörsstyrning och beställarorganisation

Du kanske inte är heltäckande inom alla områdena men du behöver ha åtminstone fyra års erfarenhet inom minst ett par av dem.

Som person ser vi att du :

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar
  • Har en akademisk examen inom IT, ekonomi eller juridik. (meriterande)
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder.

Som anställd på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa värde samt drivs av att rådgiva och leda kunden framåt.

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.
Du ingår i ett vinnande lag, med seniora kollegor.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Våra värdeord är expertis, stabilitet, integritet och samarbete vilket innebär att vi får saker gjorda, du får jobba med kollegor som vet vad de gör och som är dedikerade. Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!

 

 

Ulrika Sjöblom
Affärsområdeschef
Sourcing
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.