Ledig tjänst

Erfaren projektledare med inriktning upphandling

Vi söker dig som har erfarenhet inom IT-upphandling och närrelaterade områden inom både privat och offentlig verksamhet eller påbörjat din yrkesbana som visat på att du har ett brinnande intresse inom området.

Kompetensområden som vi gärna ser att du har:

  • Projektledning
  • Kravhantering/kravformulering
  • Erfarenhet av upphandlingar
  • Övergripande kunskap om sourcingstrategier
  • Övergripande kunskap om styrningsprocesser inom bl a leverantörsstyrning, beställarkompetens

Du kanske inte är heltäckande inom alla områdena men du behöver ha några års erfarenhet inom minst ett par av dom. Hög kompetens kring LOU är särskilt meriterande.

Du är en social och utåtriktad person med stark drivkraft som tycker om att jobba i nära kundrelationer.

Kort om oss

Hos oss på Kontract får du tillgång till komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Våra kunder tillhör några av de största och mest intressanta på marknaden. Här jobbar du i ett vinnande lag, med seniora kollegor på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag.

Vi arbetar i integrerade team med en sammansättning av egenskaper och kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik. Alltid med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet. Våra team har en platt struktur och jordnära attityder.

För att bibehålla din redan höga ambitionsnivå och på sikt öka den hos oss, så förstår vi att du ser din personliga utveckling som en viktig del av din anställning. Vi satsar mycket på våra medarbetare när det gäller kompetensutveckling, coachning och mentorskap.

Ulrika Sjöblom
Affärsområdeschef
IT-styrning samt Sourcing
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.