Ledig tjänst

Erfaren projektledare med inriktning upphandling

Har du erfarenhet av upphandling inom den privata och offentliga sektorn. Har du dessutom ett intresse för upphandling av IT och andra närliggande områden?
Då kanske du är vår nya kollega på Kontract!

Kontract är i en expansionsfas där vi kontinuerligt söker efter nya kompetenser. Hos oss har du möjligheten att arbeta tillsammans med de bästa inom branschen och med branschens nöjdaste kunder. Vi är ett företag som satsar på utveckling och på våra medarbetare, vilket gjort att vi bland annat fått utmärkelsen Great Place To Work de senaste två åren.

Till affärsområdet Sourcing och Upphandling söker vi dig som har erfarenhet av och brinner för upphandling med inriktning på IT.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom områden såsom:

  •  Projektledning
  • Kravhantering/kravformulering
  • Erfarenhet av upphandling
  • Erfarenhet av outsourcing
  • Övergripande kunskaper om sourcingstrategier
  • Övergripande kunskap om styrningsprocesser inom bl a leverantörsstyrning och beställarorganisation

Du kanske inte är heltäckande inom alla områdena men du behöver ha några års erfarenhet inom minst ett par av dom. Kompetens kring LOU är meriterande.

Vi tror även att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar
  • Har en akademisk examen inom IT, ekonomi eller juridik. Alternativt har en YH- utbildning inom projektledning och/eller inköp, upphandling eller kan påvisa motsvarande erfarenhet.
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder.

Som anställd på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder och med deras utmaningar och behov av stöd. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa nytta för kunden och att du trivs med att leda team för att kunna uppnå uppsatta mål.

Kort om oss

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Våra kunder tillhör några av de största och mest intressanta på marknaden. Här ingår du i ett vinnande lag, med seniora kollegor på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag.
Vi tror på integrerade team med en sammansättning av egenskaper och kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Våra värdeord är expertis, stabilitet, integritet och samarbete vilket innebär att vi får saker gjorda, du får jobba med kollegor som vet vad de gör och som är otroligt dedikerade. Letar du efter världens bästa arbetsplats och kollegor – då har du hittat rätt. Tro oss, det är här du vill jobba!

Ulrika Sjöblom
Affärsområdeschef
Sourcing
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.