Ledig tjänst

Erfaren projektledare inom IT

Kontract befinner sig i en expansionsfas och söker just nu efter nya medarbetare inom vårt tjänsteområde Projektledning.

Vi söker efter nya kollegor som vill vara med och påverka verksamheters framtida tillväxt genom hela processen från etablering av projektstyrning, projektanalys, kontinuerlig uppföljning och slutligen implementation. Kontract är ett företag som satsar på utveckling och våra medarbetare. Därför är det viktigt att våra framtida kollegor vill vara med på vår resa, där vi tillsammans skapar värde, kunskap och tillväxt.

Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

Om rollen hos oss

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen.

Vi ser med spänning fram emot nästa år och behöver just nu förstärkning inom vårt tjänsteområde Projektledning, men även Förvaltningsledning. Dessa områden utgör ett team bestående av konsulter med erfarenhet av att driva stora som små projekt inom såväl privat som offentlig sektor.

Vi söker personer med kompetens inom områden såsom:

  • IT processer & tjänster
  • Projektledning / Projektstyrning
  • Förvaltningsledning/ Förvaltningsstyrning
  • IT- säkerhet / Informationssäkerhet
  • Erfarenhet av sourcingprojekt (meriterande)

Du kanske inte är heltäckande inom alla områdena men du behöver ha några års erfarenhet inom minst ett par av dom.

Som medarbetare på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder. Ibland arbetar du själv i ett uppdrag, men ofta samarbetar du med andra kollegor. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa värde samt drivs av att rådgiva och leda kunden framåt.

Som person ser vi att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
  • Har relevant utbildning inom IT, certifieringar inom projektledning/förvaltningsledning (meriterande).
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder.

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du tycker om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av kunskapen du besitter. Vi ser även att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!

Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.