Ledig tjänst

Erfaren projektledare inom IT

Vi växer och söker därför efter nya medarbetare som brinner för projektledning eller förvaltningsledning.

Vi är en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt våra medarbetare och vi är certifierade av Great Place to Work. Hos oss kommer du att få vara med och påverka inte bara våra kunders vardag utan även våra kunders kunders vardag i dina uppdrag. Vi strävar efter att så ofta som möjligt leverera i team hos våra kunder eftersom vi vet att vi tillsammans kan skapa mer värde än när vi är ensamma. Dessutom ges du möjlighet att vara med och påverka Kontract och vara med och bygga vår framtid.

Låter det lockande? Läs vidare!

Om rollen hos oss

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen.

Som medarbetare på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt, ibland långa och ibland korta. Du kommer att vara i kontakt med olika typer av kunder och för oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa värde samt drivs av att fungera som rådgivare och leda kunden framåt.

Du behöver vara en van projektledare inom IT som gillar att sätta dig in i nya verksamheter, helst har du också redan ett par års erfarenhet av att vara konsult. Om du tycker att projektledning är för enkelt och hellre jobbar med förvaltning och alla utmaningar som finns där så går det också bra. Förmodligen har du erfarenhet av PPS, PM3, Prince2 eller SAFe. Har du dessutom en certifiering eller två blir vi extra glada.

Som person ser vi att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till lösningar som skapar värde för våra kunder.
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder.

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du tycker om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av kunskapen du besitter. Vi ser även att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!

Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Cia Örvill
Affärsområdeschef Projekt och förvaltning

    Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
    Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.