Ledig tjänst

Erfaren IT-projektledare 

Vill du jobba med varierande uppdrag jämsides med de allra mest erfarna i IT-branschen?

Kontract är en del av det nordiska konsultföretaget Midagon med ett växande team på ca 200 erfarna konsulter på nordisk nivå, varav strax över 70 är verksamma på den svenska marknaden. Våra erfarna konsulter har ett genomsnitt på 20 års yrkeserfarenhet och en bred kompetens inom alla delar av IT. Vi kan verksamhetsutveckling och system, vi kan affärsstrategi och ledarskap.

Hos oss får du chansen att jobba med några av det mest erfarna inom IT-branschen i varierande uppdrag från globala företag till offentlig sektor. Då vi har stort fokus på att skapa teamkänsla och samarbete finns det stora möjligheter att utvecklas på både ett professionellt plan så som privat. Som Kontractare ges du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera din dag samtidigt som du omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag.

Din roll

Du kommer tillhöra teamet Projektledning & Förvaltningsledning som arbetar med en blandning av processer, ledarskap och förändringsledning. Teamet består idag av ett 20-tal konsulter med lång erfarenhet av projektledning, programledning, systeminförande och digitala transformationer.

Du kommer att:

  • Få möjlighet att jobba i varierande uppdrag hos både nationella och internationella kunder inom olika branscher
  • Få möjligheten att styra och leda verksamheter inom IT-relaterade projekt
  • Ingå i ett team med likasinnade kollegor med lång erfarenhet där ni inspirerar, utvecklas och samarbetar med varandra i olika uppdrag

Den vi söker

Som person ser vi att du är utåtriktad, energisk och inspirerar din omgivning. Förutom att hantera utmanande och utvecklande uppdrag är du prestigelös och är gärna involverad i att utveckla våra kunder, kollegor och dig själv.

Som person ser vi att du har:

  • Erfarenhet av IT-och verksamhetsrelaterade projekt
  • Hög förmåga av att leda och driva projekt med ansvar för budget och rapportering till styrgrupper
  • God kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift

Du behöver vara en van projektledare inom IT som trivs i att sätta sig in i nya verksamheter. Tidigare konsulterfarenhet värdesätts högt. Har du erfarenhet eller trivs bättre med att jobba inom förvaltning är detta också av intresse. Vi blir glada om du har tidigare erfarenhet av PPS, PM3, Prince2 eller SAFe, en certifiering eller licens är ett extra plus.

Kontakta oss på:

Vill du vara med i vårt växande, erfarna och inspirerade team? Skicka då in din ansökan till oss eller kontakta vår HR-ansvarig vid eventuella frågor: hanna.fredriksson@kontract.se eller 076–0074551.

Om Kontract 

Kontract är ett IT-konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Här jobbar de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto på det är genomsnittet på minst 20 års yrkeserfarenhet hos företagets konsulter. Med utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer hälsar vi dig välkommen till Kontract! 

 

 

 

Ulrika Sjöblom
Affärsområdeschef
Sourcing och Projekt och Förvaltning
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.