Ledig tjänst

Erfaren projektledare inom IT

Är du en erfaren projektledare inom IT som vill fortsätta utvecklas på ett framgångsrikt bolag? Kontract förstärker nu organisationen med erfarna projektledare med erfarenhet av hur man på en övergripande nivå styr sin IT-relaterade verksamhet. Här trivs du som vill verka som oberoende rådgivare hos våra kunder.

Om tjänsten och arbetsuppgifterna

Som medarbetare på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt, ibland långa och ibland korta. Du kommer att vara i kontakt med olika typer av kunder, därför är det viktigt att du motiveras av att skapa värde och drivs av att fungera som rådgivare och att leda kunden framåt.

Du behöver vara en van projektledare inom IT som gillar att sätta dig in i nya verksamheter. Helst har du också redan ett par års erfarenhet av att vara konsult. Om du tycker att projektledning är för enkelt och hellre jobbar med förvaltning och alla utmaningar som hör därtill, går det också bra. Förmodligen har du erfarenhet av PPS, PM3, Prince2 eller SAFe. Har du dessutom en certifiering eller två blir vi extra glada.

Kvalifikationer

  • Du är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till lösningar som skapar värde för våra kunder.
  • Du är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder.

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du tycker om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av kunskaper du besitter. Vi ser även att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska.

Kontract erbjuder

  • Konkurrenskraftig ersättning och generösa villkor. Här erbjuds samtliga anställda en extra semestervecka med bibehållen övertid och möjlighet till flextid.
  • Kontract strävar efter en sund livsbalans; här styr du i mångt och mycket din vardag vad gäller arbetstid och arbetsplats. Du har också ett förmånligt friskvårdsbidrag.
  • Mycket goda möjligheter till personlig utveckling. I vardagen arbetar du med tekniska experter och affärskonsulter där alla vill lära av varandra. Självklart satsar man även på kvalitativa utbildningar liksom certifieringar.
  • Utmanande uppdrag hos stora kunder och offentlig sektor.
  • Möjlighet till förmånsbil.
  • Bonus

Ansökan och information

Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Kontracts HR-ansvarig Hanna Ryberg på hanna.ryberg@kontract.se eller 076–0074551.

Om Kontract

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen. Här jobbar de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto på det är genomsnittet på minst 20 års yrkeserfarenhet hos företagets konsulter liksom det faktum att man som anställd trivs med sin arbetsgivare och stannar länge i företaget. Med utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer hälsar vi dig välkommen till Kontract!

Ulrika Sjöblom
Affärsområdeschef
Sourcing och Projekt och Förvaltning
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.