Ledig tjänst

Erfaren projektledare inom IT

Du vill jobba med IT-Sveriges nöjdaste kunder. Du vill omges av växtkraft och möjligheten att göra din röst hörd för både arbetsgivare och kunder. Du har chansen att bli en del av detta eftersom vi på Kontract söker projektledare med inriktning på IT.

Vi söker dig som har erfarenhet av och brinner för projektledning med inriktning på IT.

Du bör ha god kunskap inom områden såsom:

  • Projektledning
  • Processutveckling
  • Förvaltningsstyrning

Du kanske inte är heltäckande inom alla områdena men du behöver ha några års erfarenhet inom minst ett par av dom. Hög kompetens kring projektledning är särskilt meriterande.

Vi tror även att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar
  • Är civilingenjör, systemvetare eller har motsvarande relevant akademisk examen eller erfarenhet
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder.

Du är en social och utåtriktad person med stark drivkraft som tycker om att jobba i nära kundrelationer.

Kort om oss

Hos oss på Kontract får du tillgång till komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Våra kunder tillhör några av de största och mest intressanta på marknaden. Här jobbar du i ett vinnande lag, med seniora kollegor på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag.

Vi arbetar i integrerade team med en sammansättning av egenskaper och kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik. Alltid med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet. Våra team har en platt struktur och jordnära attityder.

För att bibehålla din redan höga ambitionsnivå och på sikt öka den hos oss, så förstår vi att du ser din personliga utveckling som en viktig del av din anställning. Vi satsar mycket på våra medarbetare när det gäller kompetensutveckling, coachning och mentorskap.

Peter Funk
Affärsområdeschef
Projektledning samt Förvaltningsledning
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.