Ledig tjänst

Kontract söker erfarna IT-konsulter inom arkitektur, säkerhet och teknisk förvaltning

Drivs du av att arbeta med komplexa och tekniska lösningar? Vill du dessutom arbeta på ett företag i framkant som tänker nytt och skapar förutsättning för utveckling?  Då är vi det rätta företaget för dig!

Kontract befinner sig i en expansionsfas där vi kontinuerligt söker efter nya kompetenser. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kunniga och trevliga kollegor och med branschens nöjdaste kunder. Vi är ett företag som satsar på utveckling och på våra medarbetare, vilket gjort att vi bland annat fått utmärkelsen Great Place to Work de senaste tre åren.

Om rollen:

Just nu söker vi nya medarbetare till affärsområdet Teknisk Transformation, ett team som består av erfarna konsulter med flertalet inriktningar inom IT.

Vi söker dig som har kompetens inom områden såsom:

  •  IT arkitektur (inom ex molntjänster)
  •  IT säkerhet
  •  Nätverk, Check Point, Cisco
  •  Office 365, Active Directory, server & klient

Vi ser att du har djup kunskap inom minst ett ovannämnt område. Det är däremot meriterande om du har erfarenhet inom fler.

Som person ser vi att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta dig an ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt.
  • Inte är rädd att utsättas för nya utmaningar samt arbeta tillsammans med kunder och kollegor.
  • Har flertal års erfarenhet som konsult.

Som anställd på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa värde samt drivs av att rådgiva och leda kunden framåt.

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du tycker om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av kunskapen du besitter. Vi ser även att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska.

Du motiveras av att leda oss och våra kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat.

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Du ingår i ett vinnande lag, med seniora kollegor på ett av Sveriges snabbväxande IT-företag.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Våra värdeord är expertis, stabilitet, integritet och samarbete vilket innebär att vi får saker gjorda, du får jobba med kollegor som vet vad de gör och som är dedikerade. Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!

 

 

Joakim Femermo
Affärsområdeschef
Teknisk transformation
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.