Ledig tjänst

Erfaren IT-konsult

Tycker du om att träffa nya människor, att lösa olika typer av problem samt hjälpa kunder med den tekniska utvecklingen?
Då kanske du är vår nya kollega på Kontract!

Vi är i en expansionsfas där vi kontinuerligt söker efter nya kompetenser.
Hos oss har du möjligheten att arbeta tillsammans med de bästa inom branschen och med branschens nöjdaste kunder.
Vi är ett företag som satsar på utveckling och på våra medarbetare, vilket gjort att vi bland annat fått utmärkelsen Great Place To Work de senaste två åren.

Till affärsområdet Teknisk Transformation söker vi dig som har bred kompetens och brinner för IT.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom områden såsom:

  • Molnarkitektur – Azure, Amazon
  •  Server, klient, Office 365
  • Datacenter livscykelhantering, systemdesign, migrering och förvaltning

Vi räknar inte med att du kan allt om ovanstående men du bör vara erfaren inom något eller några av områdena. Du motiveras av att leda oss eller våra kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat.

Vi tror även att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
  • Är dataingenjör, systemvetare eller har motsvarande relevant akademisk examen eller erfarenhet.
  • Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder

Som anställd på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika av kunder och med deras utmaningar och behov av stöd.
För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa nytta för kunden och att du trivs med att leda team för att kunna uppnå uppsatta mål.

Kort om oss

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Våra kunder tillhör några av de största och mest intressanta på marknaden. Här ingår du i ett vinnande lag, med seniora kollegor på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag.

Vi tror på integrerade team med en sammansättning av egenskaper och kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Våra värdeord är expertis, stabilitet, integritet och samarbete vilket innebär att vi får saker gjorda, du får jobba med kollegor som vet vad de gör och som är otroligt dedikerade. Letar du efter världens bästa arbetsplats och kollegor – då har du hittat rätt. Tro oss, det är här du vill jobba!

Joakim Femermo
Affärsområdeschef
Teknisk transformation
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.