Ledig tjänst

Erfarna IT-konsulter

Kontract befinner sig i en expansionsfas och söker just nu efter nya medarbetare inom IT-arkitektur, säkerhet och teknisk förvaltning.

Vi söker efter nya kollegor som drivs av att arbeta med komplexa och tekniska lösningar.

Kontract är ett företag som satsar på utveckling och våra medarbetare. Därför är det viktigt att våra framtida kollegor vill vara med på vår resa, där vi tillsammans skapar förutsättning för utveckling.

Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

Om rollen på Kontract

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen.

Vi ser med spänning fram emot nästa år och behöver just nu förstärkning inom vårt affärsområde Teknisk Transformation, ett team bestående av erfarna konsulter med flertalet inriktningar inom IT.

Vi söker personer med kompetens inom områden såsom:
• Arkitektur (inom ex molntjänster, nätverk)
• Säkerhet
• Nätverk, Check Point, Cisco
• Office 365, Active Directory, server & klient
Vi ser att du har djup kunskap inom minst ett ovannämnt område. Det är däremot meriterande om du har erfarenhet inom fler.

Det vi söker

Som anställd på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika typer av kunder. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa värde samt drivs av att rådgiva och leda kunden framåt.

Som person ser vi att du:
• Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta dig an ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
• Är intresserad av att driva din egen utveckling framåt.
• Inte är rädd att utsättas för nya utmaningar samt arbeta tillsammans    med kunder och kollegor.
• Har flertal års erfarenhet som konsult.

Vidare ser vi att du är en driven person, som på ett strukturerat sätt driver ditt arbete framåt. Du tycker om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av kunskapen du besitter. Vi ser även att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska.
Du motiveras av att leda oss och våra kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat.

Kort om oss och vad Kontract erbjuder

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå.
Här erbjuder vi en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och hög förändringstakt, där möjligheten för utveckling ges både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Vi strävar efter att arbeta i tvärfunktionella team, sammansatt av konsulter från olika affärsområden, med olika erfarenheter och kompetenser. Kontract verkar inom alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Letar du efter en utmanande arbetsplats som månar om utveckling, samarbete och korta beslutsvägar? Då är Kontract rätt arbetsplats för dig!
Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

 

 

 

Joakim Femermo
Affärsområdeschef
Teknisk transformation
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.