Ledig tjänst

Erfaren IT-konsult

Du vill jobba med de bästa i branschen och med branschens nöjdaste kunder.
Vi på Kontract söker dig som redan är specialist, eller siktar på att bli det, gärna inom något eller några av följande områden:
  • Molnarkitektur, Azure
  • Server, klient, databas
  • IT säkerhet, brandväggar, nätverksstruktur, IAM, LAN/WAN, kryptering
  • Datacenter livscykelhantering, systemdesign, migrering och drift

Vi räknar inte med att du kan allt om ovanstående men du bör vara erfaren inom något eller några av områdena. Du motiveras av att leda oss eller våra kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat.

Du är en social och utåtriktad person med stark drivkraft som tycker om att jobba i nära kundrelationer.

Kort om oss

Hos oss på Kontract får du tillgång till komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Våra kunder tillhör några av de största och mest intressanta på marknaden. Här jobbar du i ett vinnande lag, med seniora kollegor på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag.

Vi arbetar i integrerade team med en sammansättning av egenskaper och kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik. Alltid med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet. Våra team har en platt struktur och jordnära attityder.

För att bibehålla din redan höga ambitionsnivå och på sikt öka den hos oss, så förstår vi att du ser din personliga utveckling som en viktig del av din anställning. Vi satsar mycket på våra medarbetare när det gäller kompetensutveckling, coachning och mentorskap.

Joakim Femermo
Affärsområdeschef
Teknisk transformation samt Systemtransformation
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.