Ledig tjänst

Erfaren IT-konsult

 Du vill jobba med de bästa i branschen och med branschens nöjdaste kunder. Du vill omges av växtkraft och möjligheten att göra din röst hörd för både arbetsgivare och kunder.
Vi på Kontract söker dig som redan är specialist, eller siktar på att bli det, gärna inom något eller några av följande områden:

• Molnarkitektur, Azure
• Server, klient, databas
• IT säkerhet, brandväggar, nätverksstruktur, IAM, LAN/WAN, kryptering
• Datacenter livscykelhantering, systemdesign, migrering och drift

Vi räknar inte med att du kan allt om ovanstående men du bör vara erfaren inom något eller några av områdena. Du motiveras av att leda oss eller våra kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat. Du värdesätter också relationer där dina egenskaper och värderingar inspirerar din omgivning till kontinuerliga förbättringar. Med detta sagt tror vi också att du är en social och utåtriktad person med stark drivkraft, då kommer du att trivas bra hos oss.

Vi levererar oftast i team med en sammansättning av egenskaper och kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik. Alltid med inställningen att teknik är ett medel och verksamhetsnytta ett mål.

För att bibehålla din redan höga ambitionsnivå och på sikt öka den hos oss, så förstår vi att du ser din personliga utveckling som en viktig del av din anställning. För oss är inte detta bara en självklarhet i text, vi inspireras nämligen dagligen av våra medarbetare och deras utveckling tillsammans med våra kunder.

 

Joakim Femermo
Affärsområdeschef Teknisk transformation
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.