Kontakta oss idag!

Roadmap IT-Integration

När affären är legalt verkställd behöver arbetet med IT-integration inledas omgående. Då finns inte tiden att fundera på hur planen för IT-integration ska se ut, utan planen för IT-integration behöver redan vara på plats och börja omsättas. Därför behöver den viktiga perioden mellan avsiktsförklaring och den legala transaktionen användas för att upprätta en roadmap och plan för hela IT-integrationen.

Kontakta mig för hjälp med Roadmap IT-integration.
Jesper Crusenborg
Erbjudandechef
Vi kontaktar dig över mail inom 24 timmar.
Jesper Crusenborg
Erbjudandechef
Glada medarbetare utomhus

Vanliga frågeställningar?

  • Vad är smartaste och bästa sättet att slå samman de kritiska verksamhetssystemen, som exempelvis affärssystemen?
  • Hur ska vi lyckas lösa bemanningen av alla de delprojekt och aktiviteter som behöver genomföras under IT-integrationen, parallellt med att hålla i gång daglig verksamhet?
  • Hur ska de tjänster som möter slutanvändarna direkt, arbetsplats och servicedesk & support slås samman?
Carina Åsell_liten

Varför Kontract?

  • Vi vet att IT skapar förutsättningarna för att hela integrationen av den förvärvade verksamheten ska lyckas på utsatt tid.
  • Därför behöver IT-integrationen efter ett förvärv ske snabbt vilket ofta också innebär hög tidspress och stora konsekvenser om IT-integrationen missar målen.
  • Vår erfarenhet från tidigare genomföra IT-integrationer, tillsammans med vår specialistkunskap inom IT, gör att vi hittar de smartaste sätten att genomföra IT-integrationen när det väl är dags att trycka på knappen.

Värdet vi tillför

Med vår tjänst kring roadmap för IT-integration får ni partner som guidar er genom hela fasen kring att genomlysa och utarbeta körschemat för hur IT-integrationen ska gå till.

Genom ett sammansatt team tillför vi den kompetens och erfarenhet kring IT och IT-integration som krävs för att analysera förutsättningarna på både system, teknik, processer och medarbetare.

Utkomsten från arbetet är en roadmap för IT-integration där de olika tänkbara valen belyses och där vi ger våra rekommendationer kring vad vi bedömer är lämpligaste sättet att genomföra IT-integrationen.

I roadmappen lyfts även risker och kritiska framgångsfaktorer fram.

VÅRA SENASTE UTMÄRKELSER

Utmärkelse
Kontract DI gasell 2016
logo_customer_value_2020C
Tjänster inom IT M&A:
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.