Kontakta oss idag!

Molnstrategi & handlingsplan

När det är dags att ta ett större steg kring er förflyttning till molnet gäller det att tänka till. Att ni skall göra denna förflyttning kanske är given, men omfattningen och tillvägagångssätten som detta kan genomföras på är många.

Kontakta mig för hjälp med molnstrategi & handlingsplan.
Fredrik Andersson
Erbjudandeansvarig Cloud transformation
Vi kontaktar dig över mail inom 24 timmar.
Fredrik Andersson
Erbjudandeansvarig Cloud transformation
Molnstrategier diskuteras av it-konsulter över en fika

Vanliga frågeställningar?

  • Vilka fördelar ni får ut av detta, utifrån hur ert nuläge ser ut idag?
  • Vad är det för risker som kanske är extra känsliga för er verksamhet?
  • Vilka roller och kompetenser behöver ni bygga när ni förvaltar och utvecklar era applikationer i molnet?
  • Om ni har drift och förvaltning outsourcad idag, vilken roll får dessa leverantörer i och med att ni gör en större migrering till molnet?
Man med leende och en kaffekopp i handen

Varför Kontract?

  • Vår utgångspunkt är alltid er affärsstrategi och hur denna kan dra nytta av den nya molntekniken. Att starta igång nya områden bara för att ny teknik gör det möjligt är inte alltid den bästa vägen framåt.
  • Vår syn är att resan till molnet i lika stor utsträckning är en organisatorisk förflyttning som en teknisk. Processer, arbetssätt och kompetenser behöver hanteras parallellt med de tekniska frågorna.
  • Vi är väl bekanta med de vanligaste molnplattformarna och har hjälpt kunder att hantera de olika utmaningar som dyker upp längs vägen på en resa till molnet.

Värdet vi tillför

Med denna tjänst hjälper vi er att tydliggöra vilka målsättningar ni har med att lyfta en större del av er infrastruktur och applikationer till molnet och hur dessa stöttar affärsstrategin.

Men också vilka risker som denna förflyttning innebär och hur dessa kan hanteras.

Med en molnstrategi och konkret handlingsplan fångar vi var ni befinner er idag kring molnfrågan, vad som är på plats och vad som behöver utvecklas för att ni ska lyckas få ut de önskade affärsmässiga fördelarna med denna förflyttning.

Leveransen av denna tjänst är en molnstrategi och en handlingsplan som föreslår faser, arbetsströmmar och aktiviteter på både kort och lång sikt.

VÅRA SENASTE UTMÄRKELSER

Utmärkelse
Kontract DI gasell 2016
logo_customer_value_2020C
Tjänster inom Cloud Transformation:
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.