Ledig tjänst

Business Controller

Nyckelroll för vår fortsatta framgång!

Har du tidigare arbetat som Business Controller och vill vara med och utveckla en ny roll på ett framgångsrikt företag inom IT-branschen? Nu finns möjligheten att vara med och bygga upp en bred och viktig befattning inom såväl det strategiska, taktiska och operativa arbetet på Kontract.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med roliga utmaningar i ett bolag som växer. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad
IT-teknik med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Våra värderingar är expertis, stabilitet, integritet och samarbete vilket innebär att vi får saker gjorda, du får jobba med kollegor som vet vad de gör och som är otroligt dedikerade. Letar du efter en trevlig och utvecklande arbetsplats där vi arbetar med några av Sveriges nöjdaste kunder – då har du hittat rätt. Tro oss, det är här du vill jobba!

Om rollen

Som Business Controller kommer du bli en del av företagets ledningsgrupp, där du har ett nära samarbete med VD och övriga chefer i ledningsgruppen. Då denna befattning är ny hos oss kommer du ha stora möjligheter att påverka dess utformning.
Rollen är bred och du förväntas leda arbetet kring budget, uppföljning av resultat samt prognosarbete. I rollen ingår även att utveckla interna rutiner och processer.

Rollen omfattar även ansvarsområden såsom:

  • Ekonomistyrning och analys
  • Presentation av resultat, nyckeltalsanalyser samt lösningsförslag till ledningen och berörda medarbetare inom organisationen
  • Leverantörsavtal samt uppföljning av leverantörer
  • Styrningen och rådgivningen i affärer
  • Föredragande på styrelsemöten av den ekonomiska resultatuppföljningen och prognosutvecklingen

Vår kandidat

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen och har förståelse för såväl affären som dynamiken som är på ett konsultbolag. Det är meriterande om du har erfarenhet från ledande befattningar, haft budgetansvar samt ledningsgruppsarbete.

För att bli framgångsrik som Business Controller hos oss krävs det att du har förmågan att omsätta analyser till handling och kan presentera dessa på ett pedagogiskt sätt. Du har arbetat med strategiska frågor och är duktig på att snabbt sätta dig in i komplexa frågeställningar. Vidare ser vi att du är flexibel, gillar att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga.

 

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du några frågor kring denna tjänst är du välkommen att kontakta vår rekryterare Hanna Ryberg på hanna.ryberg@kontract.se .

 

 

 

 

 

Kristian Franzén
VD/CEO
Läs mer i våra villkor om hur vi behandlar personuppgifter
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.