Affärsområdeschef

Till ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag

Vi är ett team av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Vi är kända för vårt personliga engagemang och vårt fokus på helheten.

Vi har sedan starten 2006 haft en hög tillväxttakt och har siktet tydligt inställt framåt. Vi utökar nu teamet med ytterligare en affärsområdeschef som vill vara med och göra ett avtryck.

Om rollen

Den digitala verkligheten leder till nya och ökade krav på våra kunders applikationer och system.

Vi söker nu dig som vill leda Kontract och våra kunder framåt inom området systemtransformation, där vi hjälper våra kunder att digitalisera sin verksamhet. Vi tar ett helhetsgrepp genom att kartlägga affärsarkitektur, mappa processer och system, föreslå innovativa lösningar och projektleda förändringen. Vi har redan idag fina referensuppdrag samt gedigen kompetens hos våra konsulter och ser en stor potential att växa inom detta område.

Som affärsområdeschef arbetar du med att utveckla och växa vår affär inom området. Du har en hög närvaro på marknaden, coachar och utvecklar medarbetarna och har eget resultatansvar för affärsområdet. Det är en självständig roll men innebär också ett nära samarbete med konsulter, försäljning, affärsområdeschefer och VD. I din grupp ingår en handfull seniora konsulter men ytterligare rekrytering är ett naturligt inslag.

Du rapporterar till VD och som en drivande kraft med både ett strategiskt perspektiv och stark egen handlingskraft ingår du i ledningsgruppen tillsammans med försäljningschef och övriga affärsområdeschefer.

Vi har vårt kontor i fräscha lokaler centralt i Örebro och vi arbetar med kunder och personal i hela mälardalsregionen samt Stockholm. Lämplig bostadsort är därför inom denna geografi.

Vår kandidat

En spännande utmaning för dig som idag är konsultchef, affärsområdeschef eller motsvarande och triggas av att vara med och utveckla ett redan framgångsrikt bolag ytterligare. Du vet vad det innebär att ha resultatansvar och förstår vad som krävs för att lyckas.

Vi tror att du har din bas från system-/mjukvarusidan och känner dig bekväm med frågor inom systemtransformation och IT-styrning.

Framgångsfaktorer för rollen är att du är:

• Affärsmässig med ett skarpt sinne för affärer
• Säljdrivande och relationsskapande
• Trygg i din ledarroll och sätter laget framför jaget

Varför Kontract?

Våra kunder tillhör några av de mest intressanta på marknaden. Projekten är komplexa och stimulerande både på global, nordisk och nationell nivå. Här ingår du i ett vinnande lag, med seniora kollegor på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag.

Vi tror på integrerade team med en sammansättning av kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad It-teknik och alltid med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Våra värdeord är expertis, stabilitet, integritet och samarbete vilket innebär att vi får saker gjorda, du får jobba med kollegor som vet vad de gör och som är otroligt dedikerade. Letar du efter världens bästa arbetsplats och kollegor – då har du hittat rätt. Tro oss, det är här du vill jobba!

Ansökan

Vi samarbetar med Consensus. Frågor besvaras av Lena Ahlin, tfn. 070-374 34 94 eller Carl Niordson, tfn. 072-090 80 77. Vi ser fram emot din ansökan som du registrerar på www.consensus.nu senast den 1 april.

Välkommen!

Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.